Agenda

Agenda Body Mind Release Curaçao, Aruba en Bonaire

Hier vind je data van alle Body Mind Release - workshops - opleidingen - lezingen en seminars.


Op zondag 27 augustus geeft Hans de Waard - ontwikkelaar van de unieke Jassentechniek & Body Mind Release - een speciale Body Mind Release workshop 'ZELF LEREN LOSLATEN' en 'POSITIEVE GEVOELENS TERUGHALEN' op Curaçao.

Tijdens deze workshop leer jij zelfstandig de innerlijke oorzaak van levensklachten zoals spanning, stress, somberheid, vermoeidheid en veel lichamelijke, mentale en sociale klachten effectief en blijvend los te laten. Denk bij deze oorzaak aan verkrampende gevoelens en beperkende angsten en overtuigingen.

Met loslaten alleen kom je er niet! Daarom leer jij tevens jouw positieve gevoelens (zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, positiviteit, levensvreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect, geluk, etc.) welke jij ooit verloren hebt in jouw leven weer terug te halen.

De combinatie van de 'ballast' die jij bij je draagt en de positieve gevoelens die jij in mindere of meerdere mate verloren hebt, bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt in jouw leven. Het bepaalt wat jij als persoon 'uitstraalt' naar anderen en mede wie en wat jij aantrekt in jouw leven.

Waarom lukt het met deze BMR workshop wel jouw ballast effectief los te laten en positieve gevoelens terug te halen?

Dat komt omdat wij binnen de BMR methode de mogelijke innerlijke oorzaak van jouw klachten volledig in kaart hebben gebracht en deze gericht voor jou kunnen uittesten. Vervolgens leren wij jou deze zelfstandig los te laten en het positieve weer terug te halen met onze unieke loslaat- en opbouwmethode. Hierdoor voel je direct het bevrijdende effect. Meer ontspanning, energie en positiviteit.

Het loslaten van de onderliggende oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens gaat niet in één keer. Dit is een proces van VIER TOT ZES WEKEN waarbij je DAGELIJKS EEN PAAR MINUTEN gericht met jezelf aan de slag gaat.

Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende gevoelens en overtuigingen geleidelijk aan prijsgeeft. Vergelijk een beperkend gevoel zoals ‘schaamte’ eens met een stokje. Wanneer dit ‘stokje’ als gevolg van een situatie in jouw lichaam komt verkrampt het weefsel (spieren, organen, etc.) eromheen. Hierdoor kun jij dit gevoel van schaamte niet zomaar ineens loslaten.

Elke keer wanneer jij dit beperkende gevoel en/of overtuiging met de BMR methode loslaat, breekt er als het ware een stukje van het stokje af. Hierdoor kan jouw weefsel wat meer ontspannen en weer een stukje ‘schaamte ‘prijsgeven. Dit kun jij dan weer loslaten. Het terughalen van jouw positieve gevoelens gaat ook stap voor stap. Daarom krijg jij na deze workshop voor vijf weken schriftelijk 'huiswerk' mee waarmee jij effectief met jezelf aan de slag kunt gaan voor een blijvend positief resultaat.

Kortom, het komt goed! Maar dan zul je er wel iets voor moeten doen. Dus pak deze unieke kans en ga nu effectief met jezelf aan de slag!

Datum: Zondag 27 augustus
Tijd: van 09.30 - 16.00 uur (de zaal is open vanaf 09.00 uur)
Locatie: Stichting Accretio. Kaya Djembe 222, Sta Rosa
Kosten: NAF 175,- (incl. workshopmateriaal)
Neem een lunchpakketje mee!
Inschrijven: Schrijf je hier in! Na inschrijving krijg jij een bevestiging per e-mail.

'Sinds enkele weken bezig met Body Mind Release. Ik ontdek steeds meer hoeveel het leven mij eigenlijk te bieden heeft! Mijn onrust en spanning heb ik eindelijk losgelaten. Ik heb weer energie en zin om nieuwe dingen te starten en er ook vol voor te gaan! De workshops waren voor mij Leerzaam, goed te begrijpen, gezellig en vooral ontspannend!' Roy van Uden

'Ik ben heel blij met BMR. Het is heel speciaal om te merken hoe snel en hoe veel effect je voelt. Ik voel me heel vrij en opgelucht. Bij elke oefening is het alsof er een zware  last van mij afvloeit en ik mij ineens een stuk lichter voelt. Het is apart om te voelen hoeveel energie je ervan krijgt. Heel erg bedankt', Simone