Body Mind Release & Jassentechniek Opleidingen

Body Release massage opleidingen

Body Release Massage opleidingen. Gericht op het daadwerkelijk loslaten van de vastzittende emoties.

Binnen het totale BMR - concept bieden wij unieke Body Release - massage opleidingen. Onze filosofie is dat ons lichaam (spieren, organen en weefsel) verkrampt door emoties en beperkende gevoelens. Massages ontspannen tijdelijk ons lichaam maar de emoties blijven achter zodat het lichaam na verloop van tijd weer verkrampt. Onze BMR - massages zijn daarom gericht op het manueel ontspannen van het weefsel/spieren en tevens het daadwerkelijk loslaten van de vastzittende emoties welke de verkrampingen veroorzaken. Dit laatste is tevens het unieke van onze BMR - massages. Op deze wijze voorkom je dat het weefsel weer verkrampt.

Elke opleiding leert jou een gerichte BR - massage van een uur te geven. Anatomische kennis is niet vereist.

  • Drukpuntmassage (1 dag | kosten €175,-)
  • Hotstone - massage (1 dag | kosten €175,-)

Opleiding BR - drukpuntmassage

Wil je ook leren om een ontspannende Body release drukpuntmassage te geven dan is deze drukpunt - massage opleiding écht iets voor jou!

Deze unieke BMR drukpuntmassage kan worden gebruikt om veelvoorkomende klachten bij jezelf en bij anderen te verzachten of zelfs weg te nemen. Deze BMR - massagevorm is gebaseerd op het gebruik van drukpunten. Je leert om met jouw vingers en duimen gedoceerde druk uit te oefenen op specifieke punten op het hoofd en langs de wervelkollom. Tevens leer jij waar en welke specifieke emoties zich hebben vastgezet en leer jij deze los te laten. Een BMR - drukpuntmassage zorgt direct voor ontspanning en verzacht klachten als spier- of gewrichtspijn, hoofdpijn, duizeligheid of ademhalingsproblemen.

Na deze opleiding krijg jij een certificaat en kun jij direct aan de slag!

Kosten voor deze drukpuntmassage opleiding zijn €175,- (incl. opleidingsmateriaal en certificering)
Klik hier voor de agenda en inschrijven!


Opleiding BR - Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam Hot Stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Tijdens deze Hot Stone massage opleiding leer jij deze stenen gericht op de rug van jouw cliënt neer te leggen. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

Na een legging van de Hot Stones op het lichaam leer jij tevens de rug verder los te masseren met de warme stenen en warme olie. Deze MBR Hot Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Een Hot Stone massage ondersteund het zelfgenezend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert indirect de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Na deze opleiding krijg jij een certificaat en kun jij direct aan de slag!

Kosten voor deze Hot Stone massage opleiding zijn €175,- (incl. opleidingsmateriaal, certificering en excl. stenen en verwarmer)
Klik hier voor de agenda en inschrijven!