Boeken van Hans de Waard

       

Boeken van Hans de Waard

Boeken van Hans de Waard

De Jassentechniek en Body Mind Release

Hans de Waard

De Jassentechniek is het resultaat geweest van mijn persoonlijke strijd met de ballast die wij als mens bij ons dragen en het collectieve lijden dat hiermee onlosmakelijk is verbonden.

Het primaire overgrote deel van onze ballast bestaat uit beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten, programmeringen en illusies. Deze innerlijke ballast creëert de werkelijkheid zoals wij die ervaren en trekt ook zomaar veel ongewenste energetische/spirituele invloeden van buitenaf aan. Vooral daar had ik last van. Je moet daarbij ook echt even ‘out of the box’ denken. Dit resulteerde in veel herkenbare en tegelijkertijd regulier onverklaarbare klachten. Je kunt je dan ook echt onbegrepen voelen.

De Jassentechniek heb ik in 1998 ontwikkeld. Een unieke methodiek die jou en mij in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid van deze energetische ballast - lees jassen - los te laten.

Ik noemde deze methode de Jassentechniek omdat ik ons lichaam vergeleek met een kapstok. Waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals de verbindingenjas, traumajas, projectiejas en de beïnvloedingsjas.

De Jassentechniek heeft mij en vele anderen geholpen zich staande te houden in een wereld waarin sommigen van ons dagelijks blootstaan aan veel negatieve energetische invloeden van buitenaf.

Vergelijk deze werkelijkheid met een modderpoel of drijfzand. Bovengenoemde ballast heeft ons daarin doen wegzinken. De Jassentechniek helpt je daarin te overleven en je goed te blijven voelen.

Koop en download hier het e-book De Jassentechniek incl. audio-cd.

In dit e-boek schrijf ik vrijuit over mijn persoonlijke spirituele ontwikkeling en hoe grote spelbord van het leven er in mijn ogen uitziet. Ik leg je daarin uit hoe onze ballast jou en mij geholpen heeft hier te komen en waarom wij juist nu last van onze ballast krijgen. Met behulp van de loslaatsessie kun jij zelf bepalen welke jassen jij los wilt laten. Ik wens jou veel lees- en loslaatplezier.

Totaal: € -
Echter, 'als je doet wat jij deed krijg je wat je had', is inmiddels niet voor niets een bekende uitspraak. Dus zolang ik in de modder blijf zitten, verandert er niet veel. Hierin zit tevens de evolutie van de Jassentechniek!
Vergelijkbaar met een kind dat gaat staan is de JASSENTECHNIEK DOORGEGROEID naar een vernieuwde methode, BODY MIND RELEASE. De methode helpt jou zelfstandig uit de 'modder' te komen. Jouw levensklachten blijven dan weg. Deze methode heb ik eind 2014 ontwikkeld. Dit is wat wij NU nodig hebben.

Body Mind Release is een super pragmatische wetenschappelijk onderbouwde methode die je helpt de innerlijke OORZAAK van levensklachten AAN TE PAKKEN. Dit doen wij door het gericht loslaten van beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten, programmeringen en illusies en het terughalen van positieve gevoelens. denk hierbij aan zelfvertrouwen, doel, positiviteit, etc. Daarmee blaas jij de metaforische ballon weer op die jou uit de modder trekt. Je voelt je dan op allerlei vlakken letterlijk bevrijdt en trekt ook geen ‘rommel’ meer aan.

Boek over Body Mind Release

Binnenkort verschijnt daarom mijn nieuwe boek over Body Mind Release. Waarin ik beschrijf hoe onze ballast ons leven regeert en hoe jij in zes weken tijd weer vol in jouw eigen kracht kunt staan. De structurele positieve duurzame resultaten worden verbluffend genoemd.


Wil je op de hoogte blijven?

Wil je meer informatie lezen zoals je net deed? Laat dan je gegevens achter en dan stuur ik je net zulke informatie naar je inbox.