de jassentechniek

DE JASSENTECHNIEK

(e-book)

Overleven in de modder

De Jassentechniek is het resultaat geweest van mijn persoonlijke strijd met de ballast die wij als mens bij ons dragen en het collectieve lijden dat hiermee onlosmakelijk is verbonden.

Het primaire overgrote deel van onze ballast bestaat uit beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten, programmeringen en illusies. Deze innerlijke ballast creëert de werkelijkheid zoals wij die ervaren en trekt ook zomaar veel ongewenste energetische/spirituele invloeden van buitenaf aan. Vooral daar had ik last van. Je moet daarbij ook echt even ‘out of the box’ denken. Dit resulteerde in veel herkenbare en tegelijkertijd regulier onverklaarbare klachten. Je kunt je dan ook echt onbegrepen voelen.

De Jassentechniek is een unieke methodiek die jou en mij in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid van deze energetische ballast – lees jassen – los te laten.

reviews

"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Met humor geschreven"

“Het boek is duidelijk en met humor geschreven, waardoor het zeer makkelijk leesbaar is. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over hoe je ballast opbouwt en nog belangrijker: hoe je ervan afkomt! De kennis die in dit boek gegeven wordt verrijkt je doordat je veel inzichten krijgt en weer positiever in het leven staat. Zeker een aanrader!”​

INGRID

"Het werkt echt"​
"Het werkt echt"

Helder, duidelijk geschreven. En het mooiste is: het werkt echt!!. Ik heb veel meer energie. Maak me minder druk om dingen die ik toch niet in de hand heb. Toepasbaar wanneer het jou uitkomt. Het vergt enige oefening maar je merkt het resultaat. Eindelijk een boek wat begrijpelijk is geschreven en waar je iets aan hebt. Dit komt mede door de bijgeleverde CD.”​

M.S.

"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Dank je wel"

“Dank je wel voor jouw boek. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en ook het beluisteren van de cd. Ik moet je zeggen dat ik verbaasd sta over het resultaat: ik voel me een stuk beter en blokkades zijn aan het verdwijnen. Ik voel me lichter en heb meer zin in dingen. Ongelofelijk, hoe dit in zijn werk gaat.”​

F.W.