Body Mind Release consult

       

Body Mind Release consult

Leer zelf de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten gericht en effectief aan te pakken.

Maak een afspraak!

Body Mind Release consult

Fijn dat je meer wilt lezen over het BMR traject wat wij jou kunnen bieden. Een individueel Body Mind Release traject duurt zes weken en bestaat uit zes persoonlijke sessies of consulten. Deze variëren van een half uur tot één uur. In een Body Mind Release consult begeleidt jouw BMR therapeut je in het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten.Tijdens de eerste sessie bespreken wij kort waar jij last van hebt. Wij gaan daarbij niet op zoek naar de vermeende oorzaak. Praten over problemen lost namelijk niets op. Anders was iedereen inmiddels wel klachtenvrij. Toch? Ook de verwachtingen van dit traject worden besproken en zijn duidelijk. De klachten moeten snel minder worden. Jouw BMR therapeut geeft je vervolgens inzicht over de innerlijke oorzaak van de klachten en legt je de BMR methode uit.

Zelf leren loslaten

Binnen de BMR methode heeft Hans de Waard de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart gebracht. Dit (werk)schema krijg jij mee naar huis. Vervolgens leert jouw therapeut jou de BMR methode om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en om positieve gevoelens weer terug te halen.

Body-mind-release-consultHier ga jij tweemaal daags gedurende vijf - tien minuten aan de slag met het gericht loslaten van ballast en eventueel terughalen van jouw positieve gevoelens. Je zult merken dat dit prima te doen is. De beloning voor jouw inspanningen is er ook naar. Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft.

Wekelijks worden jouw vorderingen besproken en krijg jij nieuw 'huiswerk'. Na elke sessie weet je wat jij de komende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject voel jij je als het goed is echt al een stuk beter. Je ervaart dan - afhankelijk van jouw initiële klachten - steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Jij voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.

Na dit traject STA jij letterlijk in jouw eigen kracht. Een groot deel van jouw ballast ben je dan definitief kwijt. Vergelijkbaar met een kind dat net staat, heb jij dan nog een weg te gaan. Jij moet jouw balans nog vinden om vervolgens met vertrouwen jouw levenspad te lopen. Je kunt dit dan zelf! Gelukkig kun je niet terugvallen. Na dit traject weet je hoe jij jezelf met deze BMR methode daarin blijvend kunt ondersteunen.

Het komt goed. Maar dan moet je er wel komen. Daarom gun jezelf die zes weken om jouw Body en Mind goed op te schonen en jezelf weer op te bouwen. an nu een niet onbelangrijke vraag. Wat kost dit traject en wordt dit vergoed door zorgverzekeraars?

Kosten

De kosten van een BMR traject variëren per BMR therapeut. Raadpleeg daarvoor de betreffende therapeut. Bij Hans de Waard - ontwikkelaar van deze methode kost een volledig BMR traject bestaande uit zes sessies en één follow-up sessie: €740,- (geen BTW).

Wordt een BMR behandeling vergoed door zorgverzekeraars?
Wanneer jouw BMR therapeut aangesloten is bij een erkende beroepsorganisatie en jij een aanvullende ziektekostenverzekering hebt, wordt een behandeling o.v.v. een natuurgeneeskundig consult deels of in zijn geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering en betreffende BMR therapeut.

Start jouw BMR traject

Wil jij je snel weer goed voelen? Maak dan vandaag nog een afspraak!


Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.