ERVARINGEN

lees het gerust even zelf...

Op deze pagina vind jij een aantal typerende ervaringen met de Body Mind Release methode (BMR). Zo hebben wij er honderden meer! Zowel van mensen die een individueel Body Mind Release traject hebben doorlopen als diegene die deelgenomen hebben aan de Body Mind Release Workshop ‘Zelf leren loslaten’. Natuurlijk kun jij hier ook een aantal recensies lezen van therapeuten en professionals die onze erkende topopleiding tot Body Mind Release therapeut hebben gevolgd. Onze benadering is zeer pragmatisch. Niet praten over problemen maar doelgericht aanpakken van de innerlijke oorzaak!

individuele trajecten

SASCHA DE KONING​
"Antidepressiva de prullenbak in!"

“Tijdens mijn Body Mind Release traject ervoer ik snel meer energie, meer rust en voelde me steeds vrolijker worden. Ik kan het weer zelf aan! Voor mij betekende dat ook dat de antidepressiva de prullenbak in konden. Ik bruis weer van de energie en de levenslust.”

SASCHA DE KONING

BMR CLIENT
"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Lichter, rustiger & vrolijker!"

“Door Body Mind Release voelde ik mij snel lichter, rustiger, vrolijker worden. Meer bij mijzelf. Er komen opeens bijzondere dingen op mijn weg. Dat ik dit straks door mag geven aan cliënten, erg mooi! Hans, dank en een diepe buiging voor jou en deze methode.”

PETRA TAKKENKAMP

BMR THERAPEUTE
"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Wat voel ik me goed"

“Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning en maak me minder zorgen. Echt te gek!”

SIMONE

BMR CLIENT

Opleidingen

Opleiding therapeut HBO
"Nooit eerder zo enthousiast!"

Dank je wel voor de geweldige cursusdagen van de opleiding Body Mind Release therapeut!
Ik geloof niet dat ik eerder zo enthousiast ben geweest en zoveel geloof heb gehad in een methode. Ik heb zo’n zin om er mee aan de slag te gaan.

ELLEN BRIAN - COACH & BRM THERAPEUTE

"Deze opleiding tot erkend therapeut is helder en motiverend!"​
"Helder en motiverend!"

Jouw passie en bevlogenheid zijn bewonderenswaardig alsmede je betrokkenheid bij je cursisten. Je zuigt tijdens de opleidingsdagen de student mee in de wereld van de BMR. Je uitleg is helder en zo motiverend.

KATJA VLEDDER BOS - BMR THERAPEUTE

"Briljant!"​
"Briljant!"

Briljant! Ook voor vrij nuchtere mensen (zoals ikzelf ben) is dit een zeer interessante en briljante methode. Echt een aanrader!

MARIJKE VAN GINKEL - BMR THERAPEUTE

"Wat heb ik genoten"​
"Wat heb ik genoten"

“Mooie opleidingsdagen gehad! Wat heb ik genoten en veel geleerd!
Hans spreekt zo levendig en vol passie, de dagen vlogen voorbij!”

MARJANKA HEESEMANS, BMR THERAPEUTE I.O.
"Briljant!"​
"Heerlijk! Niet praten maar doen."

”Mijn ervaring is dat BMR een onnodig lang zorgtraject bij jongeren en jongvolwassene voorkomt. Niet praten, maar doen geeft snelle en duurzame resultaten! Cliënten die ik heb behandeld geven aan dat zij snel zelfvertrouwen hebben gekregen en lekker in hun vel zitten.”

LOTTE VAN DER BIEZEN
PSYCHOLOGE EN BMR THEPEUTE

"Nooit eerder zo enthousiast!"​
"Nooit eerder zo enthousiast!"

Dank je wel voor de geweldige cursusdagen van de opleiding Body Mind Release therapeut!
Ik geloof niet dat ik eerder zo enthousiast ben geweest en zoveel geloof heb gehad in een methode. Ik heb zo’n zin om er mee aan de slag te gaan.

ELLEN BRIAN
COACH EN BMR THERAPEUTE I.O.

"Alle puzzelstukjes vallen in elkaar!"​
"Alle puzzelstukjes vallen in elkaar!"

“Wauw! Wat een heerlijk gevoel wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De Body Mind Release methode is down-to-earth, helder, effectief én snel! Het brengt het beste in jezelf naar boven, op alle vlakken. Nog nooit stond ik met zoveel vertrouwen in het leven. Dank je wel Hans! “

jOKE Diepvens BMR therapeute - Life Coach & Yoga docente

"BMR de nieuwe 'Way of Life'"​
"BMR de nieuwe 'Way of Life'"

Ik wil je heel erg bedanken. Door BMR is er een wereld voor me open gegaan. En ik heb het gevoel dat BMR de nieuwe ‘Way of Life’ wordt. Voor iedereen! Dat is mijn droom. Iedereen om mij heen is ok zo enthousiast.

Mirjam Scheerman, BMR therapeute i.O

"Beste wat mij is overkomen!"​
"Beste wat mij is overkomen!"

Als iemand mij vraagt wat is het beste dat jou is overkomen vorig jaar? Zeg ik steevast ‘de opleiding tot BMR therapeut’.

Brenda Steijvers, BMR therapeute i.o.

"Vlinders in mijn buik!"​
"Vlinders in mijn buik!"

Heel erg bedankt! Ik heb echt een soort van vlinders in mijn buik door de opleiding Body Mind Release therapeut. Voor mijn gevoel begrijp ik nu nog beter waarom ik iets doe en wat het te logische te verwachten resultaat zal zijn. Super pragmatisch! Dat geeft mij als therapeut veel vertrouwen.

MARLOES SLEGTENHORST - BMR THERAPEUTE

"Super enthousiast!"​
"Super enthousiast!"

“Tijdens deze opleiding heb ik waardevolle tools en inzichten gekregen om mensen echt te ondersteunen met het oplossen van hun klachten. Ik ben super enthousiast over de resultaten, de zelfverantwoordelijkheid van de cliënt en de brede toepasbaarheid van deze methode”.

MARTIN SMIT - BMR THERAPEUT

"Dit gun ik iedereen!"​
"Dit gun ik iedereen!"

“De Body Mind Release opleiding is bijzonder! Je ontvang diepgaande inzichten over jezelf en zet direct stappen op persoonlijk en professioneel vlak. BMR heeft mijn praktijk enorm verrijkt. De snelle positieve resultaten bij mijn clienten maken mij blij. Dit is wat ik iedereen gun!

SASKIA MARKESTEIN - BMR THERAPEUT

WORKSHOPS

"Speciale dag"​
"Speciale dag"

“Inderdaad het was een speciale dag. Een dag waar we met zijn allen met trots op terug kunnen kijken. Trots op wat we samen in de wereld hebben gezet. Dit is een solide basis om verder te gaan. Dank voor jullie inzet en input.”

FRANS ZEGELINK

Over BMR methode
"Goed bezig"

“Het was een leerzame dag. Nogmaals complimenten voor jou t.a.v. je benadering en alles wat er verandert ten goede van BMR. Je bent goed bezig.” 

MARIA LOUWERSE

"Zeer waardevol"​
"Zeer waardevol"

“Afgelopen zondag heb ik als zeer waardevol ervaren. Fijn dat je jouw eigen proces rondom het uitrollen van BMR met ons hebt gedeeld. Binnen mijn eigen praktijk richt ik mij voornamelijk op de emotionele ontwikkeling. Een onderwerp waar ik dagelijks nog veel over leer en mijn eigen groei daarin enorm bewonder. BMR is een mooie methodiek. Nogmaals dank je wel voor je openhartigheid. Dat waardeer ik enorm.”

MAAIKE VAN DE BELT

BOEKEN

verassend goed resultaat

“Body Mind Release laat verrassend goede resultaten zien in de behandeling van sociaal emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook. Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en worden bewuster van zichzelf.”

 

ELS VAN LIE - PETERS

ARTS & COACH
dikke vette aanrader

“Ik had nooit verwacht hoe eenvoudig het kan zijn om beperkende gewoontes en struggles in mijn leven los te kunnen laten. Tijdens mijn eigen Body Mind Release traject merkte ik dat ik rustiger werd en meer energie kreeg en dat er wezenlijk iets positiefs in mij veranderde. En, niet alleen bij mij maar ook bij mensen om mij heen. Nou dan heb je mij hoor! Dit boek mensen…is een dikke vette aanrader!”  ​

ANOUK SMULDERS

TV PRESENTATOR & ONDERNEMER
ademloos heb ik dit boek gelezen

“Ademloos heb ik dit boek gelezen. Ik ben onder de indruk hoe het theoretische kader gecombineerd wordt met de geleerde lessen uit Hans zijn eigen leven, als therapeut en opleider. Een prachtige methodiek die leidt tot meer zakelijk succes en nog belangrijker: persoonlijke groei en geluk.” ​

FRANK VAN ZANTEN

CEO BUNZL PLC
"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Met humor geschreven"

“Het boek is duidelijk en met humor geschreven, waardoor het zeer makkelijk leesbaar is. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over hoe je ballast opbouwt en nog belangrijker: hoe je ervan afkomt! De kennis die in dit boek gegeven wordt verrijkt je doordat je veel inzichten krijgt en weer positiever in het leven staat. Zeker een aanrader!”​

INGRID

"Het werkt echt"​
"Het werkt echt"

Helder, duidelijk geschreven. En het mooiste is: het werkt echt!!. Ik heb veel meer energie. Maak me minder druk om dingen die ik toch niet in de hand heb. Toepasbaar wanneer het jou uitkomt. Het vergt enige oefening maar je merkt het resultaat. Eindelijk een boek wat begrijpelijk is geschreven en waar je iets aan hebt. Dit komt mede door de bijgeleverde CD.”​

M.S.

"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Dank je wel"

“Dank je wel voor jouw boek. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en ook het beluisteren van de cd. Ik moet je zeggen dat ik verbaasd sta over het resultaat: ik voel me een stuk beter en blokkades zijn aan het verdwijnen. Ik voel me lichter en heb meer zin in dingen. Ongelofelijk, hoe dit in zijn werk gaat.”​

F.W.

© Copyright 2020 | Hans de Waard | Algemene voorwaarden | Privacy statement Disclaimer | Alle rechten voorbehouden

Naam Therapeut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.