ERVARINGEN

lees het gerust even zelf...

Op deze pagina vind jij een aantal typerende ervaringen met de Body Mind Release methode (BMR). Zo hebben wij er honderden meer! Zowel van mensen die een individueel Body Mind Release traject hebben doorlopen als diegene die deelgenomen hebben aan de Body Mind Release Workshop ‘Zelf leren loslaten’. Natuurlijk kun jij hier ook een aantal recensies lezen van therapeuten en professionals die onze erkende topopleiding tot Body Mind Release therapeut hebben gevolgd. Onze benadering is zeer pragmatisch. Niet praten over problemen maar doelgericht aanpakken van de innerlijke oorzaak!

Caroline

Neemt de werkelijke oorzaak van levensklachten weg

In mijn praktijk, waarin ik al jarenlang andere therapieën aanbood, begon ik in de loop der tijd iets te missen. Namelijk het aan kunnen pakken van datgene dat de mensen werkelijk belast. Je kunt wel...
Lees meer

Neemt de werkelijke oorzaak van levensklachten weg

In mijn praktijk, waarin ik al jarenlang andere therapieën aanbood, begon ik in de loop der tijd iets te missen. Namelijk het aan kunnen pakken van datgene dat de mensen werkelijk belast. Je kunt wel ondersteunen en de klachten tijdelijk wegnemen of draaglijk maken, maar dat voelde uiteindelijk toch niet als mijn missie. Ik ging mijn werk met steeds minder passie en overtuiging doen, terwijl ik ondertussen probeerde uit te vinden hoe ik dat aanpakken van de ballast bij mijn cliënten zou kunnen bereiken. En toen ontdekte ik Body Mind Release! Dit bleek de sleutel. Deze therapie neemt de werkelijke oorzaak van levensklachten weg, en wat een mooie resultaten heb ik hiermee al gezien! Mijn enthousiasme is weer helemaal terug. Ik ben zo dankbaar dat Body Mind Release is uitgevonden, en dat ik ermee mag werken!

Caroline

Ondersteuning hestel kanker met Body Mind Release

Vera

Mijn bloedwaarden zijn weer goed!

Door ‘Body Mind Release’ heb ik geleerd dat door het loslaten van mijn ballast mijn leven veel dragelijker geworden is, en natuurlijk om positief te denken. Geloof het of niet, maar voor het eerst sin...
Lees meer

Mijn bloedwaarden zijn weer goed!

Door ‘Body Mind Release’ heb ik geleerd dat door het loslaten van mijn ballast mijn leven veel dragelijker geworden is, en natuurlijk om positief te denken. Geloof het of niet, maar voor het eerst sinds jaren zijn mijn bloedwaarden weer helemaal goed!! Zo bijzonder. Ik geloof dat Body Mind Release daar een positieve invloed op heeft gehad. Dank je wel!

Vera

Anoniem

Leukere vrouw

Mijn man vindt mij weer zo’n veel leukere vrouw na mijn Body Mind Release Traject..

Leukere vrouw

Mijn man vindt mij weer zo’n veel leukere vrouw na mijn Body Mind Release Traject..

Anoniem

Marike Hylkema Body Mind Release therapeute

Marike Hylkema

Vol vertrouwen laat ik deze cliënt vandaag tijdens een mooie wandeling “los”

Ze zei het zo mooi… ik heb mijn BAGGER losgelaten en ervaar nu weer VRIJHEID! Weg stress en gepieker, ik sta weer in mijn KRACHT en ik ervaar weer ENERGIE, LEVENSLUST, en CREATIVITEIT… en...
Lees meer

Vol vertrouwen laat ik deze cliënt vandaag tijdens een mooie wandeling “los”

Ze zei het zo mooi… ik heb mijn BAGGER losgelaten en ervaar nu weer VRIJHEID! Weg stress en gepieker, ik sta weer in mijn KRACHT en ik ervaar weer ENERGIE, LEVENSLUST, en CREATIVITEIT… en dat in 2 maanden tijd… wat een verschil.. ik luister met een smile naar al haar enthousiaste plannen voor de toekomst.. vol vertrouwen laat ik deze cliënt vandaag tijdens een mooie wandeling “los”.. we kijken nog een keer naar haar resultaten, verbluft.. maar ik zie haar weer met die smile vol energie.. 🙏🍀 stralend zwaai ik haar uit.. 🧡

Marike Hylkema

F.W.

Dank je wel

Dank je wel voor jouw boek. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en ook het beluisteren van de cd. Ik moet je zeggen dat ik verbaasd sta over het resultaat: ik voel me een stuk beter en blokkades z...
Lees meer

Dank je wel

Dank je wel voor jouw boek. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en ook het beluisteren van de cd. Ik moet je zeggen dat ik verbaasd sta over het resultaat: ik voel me een stuk beter en blokkades zijn aan het verdwijnen. Ik voel me lichter en heb meer zin in dingen. Ongelofelijk, hoe dit in zijn werk gaat.

F.W.

Maureen

Ik ben weer mijn eigen IK!

Na wat omzwervingen in de zoektocht naar mezelf en wat ik verder wilde met mijn leven,  kwam ik terecht bij Wendy voor een Body Mind Release traject. De eerste afspraak voelde als een verademing,  zou...
Lees meer

Ik ben weer mijn eigen IK!

Na wat omzwervingen in de zoektocht naar mezelf en wat ik verder wilde met mijn leven,  kwam ik terecht bij Wendy voor een Body Mind Release traject.
De eerste afspraak voelde als een verademing,  zou dit dan het einde van mijn zoektocht zijn? Na de derde afspraak waarin angsten loslaten centraal staat, was ik best sceptisch. Wat me nog het meest verbaasde is dat mijn angsten volledig verdwenen zijn. Ik ben van ver gekomen, heb mezelf nu opnieuw gevonden.  Mensen om me heen zeggen dat ik veel rustiger ben en zelfs rust uitstraal. Nu leef ik zonder angst en vol vertrouwen….

Super bedankt! Ik ben weer mijn eigen ik.

Maureen

Janneke Rosmalen

Game changer

Game changer! Hans heeft mij geleerd afstand te nemen en mezelf eens kritisch te bekijken. Wat blijkt? Ik draag alles al bij me om er een “succes story” van te maken. Weg met die ballast en terug met...
Lees meer

Game changer

Game changer! Hans heeft mij geleerd afstand te nemen en mezelf eens kritisch te bekijken. Wat blijkt? Ik draag alles al bij me om er een “succes story” van te maken. Weg met die ballast en terug met de positiviteit. Zowel zakelijk als privé heel veel aan gehad en nog steeds. Wanneer nodig gebruik ik de technieken weer en hoor ik Hans bijna tegen me zeggen “je bent een topper!”

Nou Hans, right back at ya! Dank je wel 🙏🏻.

Janneke Rosmalen

Anouk Smulders

TV presentator & ondernemer

Dikke vette aanrader

Ik had nooit verwacht hoe eenvoudig het kan zijn om beperkende gewoontes en struggles in mijn leven los te kunnen laten. Tijdens mijn eigen Body Mind Release traject merkte ik dat ik rustiger werd en...
Lees meer

Dikke vette aanrader

Ik had nooit verwacht hoe eenvoudig het kan zijn om beperkende gewoontes en struggles in mijn leven los te kunnen laten. Tijdens mijn eigen Body Mind Release traject merkte ik dat ik rustiger werd en meer energie kreeg en dat er wezenlijk iets positiefs in mij veranderde. En, niet alleen bij mij maar ook bij mensen om mij heen. Nou dan heb je mij hoor! Dit boek mensen…is een dikke vette aanrader!

Anouk Smulders

TV presentator & ondernemer

Martin Smit

Super enthousiast!

Tijdens deze opleiding heb ik waardevolle tools en inzichten gekregen om mensen echt te ondersteunen met het oplossen van hun klachten. Ik ben super enthousiast over de resultaten, de zelfverantwoorde...
Lees meer

Super enthousiast!

Tijdens deze opleiding heb ik waardevolle tools en inzichten gekregen om mensen echt te ondersteunen met het oplossen van hun klachten. Ik ben super enthousiast over de resultaten, de zelfverantwoordelijkheid van de cliënt en de brede toepasbaarheid van deze methode.

Martin Smit

Katja Vledder Bos

Helder en motiverend!

Jouw passie en bevlogenheid zijn bewonderenswaardig alsmede je betrokkenheid bij je cursisten. Je zuigt tijdens de opleidingsdagen de student mee in de wereld van de Body Mind Release. Je uitleg is he...
Lees meer

Helder en motiverend!

Jouw passie en bevlogenheid zijn bewonderenswaardig alsmede je betrokkenheid bij je cursisten.

Je zuigt tijdens de opleidingsdagen de student mee in de wereld van de Body Mind Release. Je uitleg is helder en zo motiverend.

Katja Vledder Bos

Anoniem

Met positieve processen kijken naar de toekomst

Lieve Marike, Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om samen met jou dit mooie proces in te gaan! Nieuwe inzichten, keuzes durven maken, terug maar mijn gevoel maar ook angsten loslaten en met po...
Lees meer

Met positieve processen kijken naar de toekomst

Lieve Marike,

Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om samen met jou dit mooie proces in te gaan! Nieuwe inzichten, keuzes durven maken, terug maar mijn gevoel maar ook angsten loslaten en met positieve processen kijken naar de toekomst. Tot slot vanmorgen een prachtig cadeau onze wandeling met een stralende zon, mooie herfstkleuren en nog meer nieuwe inzichten en eye openers. Dank je wel!

Anoniem

Nico Scholten

Volledig aan mijn verwachtingen heeft voldaan

Ik heb juist geen 10 als waardering gegeven, omdat ik merk dat de trainer/founder van de Body Mind Release methodiek, deze methode blijft fine tunen en dat is mooi om te ervaren. Het is dus geenszins...
Lees meer

Volledig aan mijn verwachtingen heeft voldaan

Ik heb juist geen 10 als waardering gegeven, omdat ik merk dat de trainer/founder van de Body Mind Release methodiek, deze methode blijft fine tunen en dat is mooi om te ervaren.
Het is dus geenszins een statische en in beton gegoten opleiding.
De inhoud evolueert niet alleen mee met de bewustzijnsontwikkeling van de studenten maar ook met de ontwikkeling van de maatschappij als geheel.
De 9 is een eerder een aanmoediging om scherp te blijven en op dit pad door te gaan, dan dat het een punt van kritiek wil zijn om een manco te signaleren.
Dank voor deze fantastische opleiding die op alle punten(didactisch, inhoudelijk en v.w.b. de vormgeving) volledig aan mijn verwachtingen heeft voldaan.
Chapeau.

Nico Scholten

opleiding tot erkend Body Mind Release therapeut

Marloes Slegtenhorst

Vlinders in mijn buik!

Heel erg bedankt! Ik heb echt een soort van vlinders in mijn buik door de opleiding Body Mind Release therapeut. Voor mijn gevoel begrijp ik nu nog beter waarom ik iets doe en wat het te logische te v...
Lees meer

Vlinders in mijn buik!

Heel erg bedankt! Ik heb echt een soort van vlinders in mijn buik door de opleiding Body Mind Release therapeut. Voor mijn gevoel begrijp ik nu nog beter waarom ik iets doe en wat het te logische te verwachten resultaat zal zijn. Super pragmatisch! Dat geeft mij als therapeut veel vertrouwen.

Marloes Slegtenhorst

Ondersteuning herstel borstkanker met Body Mind Release

Cora

Wat heeft dit mij goed geholpen

In mei 2020 werd bij mij borstkanker ontdekt, een grote agressieve tumor. Het jaar was al niet lekker begonnen: mijn man brak zijn heup, Corona, ik kanker en mijn man een hartinfarct. Hoe moest ik die...
Lees meer

Wat heeft dit mij goed geholpen

In mei 2020 werd bij mij borstkanker ontdekt, een grote agressieve tumor. Het jaar was al niet lekker begonnen: mijn man brak zijn heup, Corona, ik kanker en mijn man een hartinfarct. Hoe moest ik die zware behandelingen doorkomen?
Mijn oncoloog vertelde dat ze me kon genezen maar omdat ik ook diabetes type 1 heb, zou het een zware periode worden.
Toen las ik het artikel van Anouk en Body Mind Release in de krant, het sprak me erg aan, maar kon ik dit nog naast mijn behandelingen doen?
Nadat verschillende mensen uit mijn omgeving mij ook wezen op het artikel, heb ik contact opgenomen.
Wat heeft mij dit goed geholpen….Ten eerste was het fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt en door ‘Body Mind Release’ leerde ik mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Dit hielp mij om de behandelingen door te komen.

Cora

Ingrid

Met humor geschreven

Het boek is duidelijk en met humor geschreven, waardoor het zeer makkelijk leesbaar is. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over hoe je ballast opbouwt en nog belangrijker: hoe je ervan afkomt! De...
Lees meer

Met humor geschreven

Het boek is duidelijk en met humor geschreven, waardoor het zeer makkelijk leesbaar is. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over hoe je ballast opbouwt en nog belangrijker: hoe je ervan afkomt! De kennis die in dit boek gegeven wordt verrijkt je doordat je veel inzichten krijgt en weer positiever in het leven staat. Zeker een aanrader!

Ingrid

Frank van Zanten

CEO BUNZL PLC

Ademloos heb ik dit boek gelezen

Ademloos heb ik dit boek gelezen. Ik ben onder de indruk hoe het theoretische kader gecombineerd wordt met de geleerde lessen uit Hans zijn eigen leven, als therapeut en opleider. Een prachtige method...
Lees meer

Ademloos heb ik dit boek gelezen

Ademloos heb ik dit boek gelezen. Ik ben onder de indruk hoe het theoretische kader gecombineerd wordt met de geleerde lessen uit Hans zijn eigen leven, als therapeut en opleider. Een prachtige methodiek die leidt tot meer zakelijk succes en nog belangrijker: persoonlijke groei en geluk.

Frank van Zanten

CEO BUNZL PLC

Jan de Boer

Werpt zijn vruchten af

Helder verhaal van Hans gedurende de workshop. Huiswerk meegekregen en voel duidelijk dat de techniek zijn vruchten afwerpt! Bedankt daarvoor Hans.

Werpt zijn vruchten af

Helder verhaal van Hans gedurende de workshop. Huiswerk meegekregen en voel duidelijk dat de techniek zijn vruchten afwerpt! Bedankt daarvoor Hans.

Jan de Boer

Linda

Een levensveranderend traject

Body Mind Release therapie. Een levensveranderend traject wat mij betreft. In een periode van 7-8 weken ga je van ballast naar balans. Van leven met beperkingen en belemmeringen naar een onbeschrijfel...
Lees meer

Een levensveranderend traject

Body Mind Release therapie. Een levensveranderend traject wat mij betreft. In een periode van 7-8 weken ga je van ballast naar balans. Van leven met beperkingen en belemmeringen naar een onbeschrijfelijke positieve innerlijke kracht. Nu, na iets meer dan 8 weken sta ik stevig met beide voeten op de grond, voel ik mezelf zeker, ervaar minder stress, meer rust en als er iets tegenzit, ben ik niet direct uit het veld geslagen. Waar ik voorheen dagen met iets kon blijven lopen, piekeren, controle drang had, vertrouw ik nu op mijn innerlijk kompas en leef ik vanuit vertrouwen. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. De tijdsduur van het traject is nodig om het behandelplan in behapbare stukken te kunnen doorlopen. Het niet meer praten, maar doen, de regie in eigen handen kunnen nemen sprak mij ook enorm aan. En door de fijne, duidelijke en persoonlijke begeleiding van Caroline ging het bijna vanzelf. Ik zou dit iedereen gunnen.

 

Linda

Lies

De impact is veel groter dan ik durfde dromen

Ik hoefde niet meer te praten over mijn problemen, mezelf niet meer suf te analyseren. We vlogen er meteen in. Die pragmatische aanpak is wat mij, nog steeds, het meeste aanspreekt in de Body Mind Rel...
Lees meer

De impact is veel groter dan ik durfde dromen

Ik hoefde niet meer te praten over mijn problemen, mezelf niet meer suf te analyseren. We vlogen er meteen in. Die pragmatische aanpak is wat mij, nog steeds, het meeste aanspreekt in de Body Mind Release-methode. Na een paar weken merkte ik al kleine verschillen. Ik sliep beter, raakte van mijn koffie- en suikerverslaving af en won aan daadkracht.

Ik heb mezelf teruggevonden en dat zie je! Het heeft een positief effect op mij, en ook op mijn gezin, mijn werkomgeving… De impact is veel groter dan ik durfde dromen.

Lies

Annet Melis

Vele stappen vooruit gemaakt

Ik vond de workshop heel fijn! Deze techniek heeft mij geholpen al vele stappen vooruit te zetten. Dankjewel!

Vele stappen vooruit gemaakt

Ik vond de workshop heel fijn! Deze techniek heeft mij geholpen al vele stappen vooruit te zetten. Dankjewel!

Annet Melis

Els van Lie - Peters

Arts & Coach

Verrassend goede resultaten

Body Mind Release laat verrassend goede resultaten zien in de behandeling van sociaal emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook. Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en wor...
Lees meer

Verrassend goede resultaten

Body Mind Release laat verrassend goede resultaten zien in de behandeling van sociaal emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook. Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en worden bewuster van zichzelf.

Els van Lie - Peters

Arts & Coach

Perta Takkenkamp

Lichter, rustiger & vrolijker!

Door Body Mind Release voelde ik mij snel lichter, rustiger, vrolijker worden. Meer bij mijzelf. Er komen opeens bijzondere dingen op mijn weg. Dat ik dit straks door mag geven aan cliënten, erg mooi!...
Lees meer

Lichter, rustiger & vrolijker!

Door Body Mind Release voelde ik mij snel lichter, rustiger, vrolijker worden. Meer bij mijzelf. Er komen opeens bijzondere dingen op mijn weg. Dat ik dit straks door mag geven aan cliënten, erg mooi! Hans, dank en een diepe buiging voor jou en deze methode.

Perta Takkenkamp

Brenda Steijvers

Beste wat mij is overkomen!

Als iemand mij vraagt wat is het beste dat jou is overkomen vorig jaar? Zeg ik steevast ‘de opleiding tot Body Mind Release therapeut’.

Beste wat mij is overkomen!

Als iemand mij vraagt wat is het beste dat jou is overkomen vorig jaar? Zeg ik steevast ‘de opleiding tot Body Mind Release therapeut’.

Brenda Steijvers

Marijke van Ginkel

Marijke van Ginkel

Briljant!

Briljant! Ook voor vrij nuchtere mensen (zoals ikzelf ben) is dit een zeer interessante en briljante methode. Echt een aanrader!

Briljant!

Briljant! Ook voor vrij nuchtere mensen (zoals ikzelf ben) is dit een zeer interessante en briljante methode. Echt een aanrader!

Marijke van Ginkel

Ellen Brian

Nooit eerder zo enthousiast!

Dank je wel voor de geweldige cursusdagen van de opleiding Body Mind Release therapeut! Ik geloof niet dat ik eerder zo enthousiast ben geweest en zoveel geloof heb gehad in een methode. Ik heb zo’n z...
Lees meer

Nooit eerder zo enthousiast!

Dank je wel voor de geweldige cursusdagen van de opleiding Body Mind Release therapeut! Ik geloof niet dat ik eerder zo enthousiast ben geweest en zoveel geloof heb gehad in een methode. Ik heb zo’n zin om er mee aan de slag te gaan.

Ellen Brian

Simone

Wat voel ik me goed

Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning en maak me minder zorgen. Echt te gek!

Wat voel ik me goed

Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning en maak me minder zorgen. Echt te gek!

Simone

Wim Wijnakker, regisseur, schrijver en scenograaf

Moedig doorvoeld

5 Sterren voor Hans en zijn werk Moedig doorvoeld, vrijmoedig doorwrocht, helder, helend, want intelligent, want ingenieus! Met dank daarvoor

Moedig doorvoeld

5 Sterren voor Hans en zijn werk

Moedig doorvoeld, vrijmoedig doorwrocht, helder, helend, want intelligent, want ingenieus!

Met dank daarvoor

Wim Wijnakker, regisseur, schrijver en scenograaf

Joke Diepvens

Alle puzzelstukjes vallen in elkaar!

Wauw! Wat een heerlijk gevoel wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De Body Mind Release methode is down-to-earth, helder, effectief én snel! Het brengt het beste in jezelf naar boven, op alle...
Lees meer

Alle puzzelstukjes vallen in elkaar!

Wauw! Wat een heerlijk gevoel wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De Body Mind Release methode is down-to-earth, helder, effectief én snel! Het brengt het beste in jezelf naar boven, op alle vlakken. Nog nooit stond ik met zoveel vertrouwen in het leven. Dank je wel Hans!

Joke Diepvens

M.S.

Het werkt echt

Helder, duidelijk geschreven. En het mooiste is: het werkt echt!!. Ik heb veel meer energie. Maak me minder druk om dingen die ik toch niet in de hand heb. Toepasbaar wanneer het jou uitkomt. Het verg...
Lees meer

Het werkt echt

Helder, duidelijk geschreven. En het mooiste is: het werkt echt!!. Ik heb veel meer energie. Maak me minder druk om dingen die ik toch niet in de hand heb. Toepasbaar wanneer het jou uitkomt. Het vergt enige oefening maar je merkt het resultaat. Eindelijk een boek wat begrijpelijk is geschreven en waar je iets aan hebt. Dit komt mede door de bijgeleverde CD.

M.S.

Ontspannen en krachtig

Ik heb me sinds 30 jaar niet zo ontspannen en krachtig gevoeld als nu

Ontspannen en krachtig

Ik heb me sinds 30 jaar niet zo ontspannen en krachtig gevoeld als nu

Mirjam Scheerman

Body Mind Release de nieuwe ‘Way of Life’

Ik wil je heel erg bedanken. Door Body Mind Release is er een wereld voor me open gegaan. En ik heb het gevoel dat Body Mind Release de nieuwe ‘Way of Life’ wordt. Voor iedereen! Dat is mijn droom. Ie...
Lees meer

Body Mind Release de nieuwe ‘Way of Life’

Ik wil je heel erg bedanken. Door Body Mind Release is er een wereld voor me open gegaan. En ik heb het gevoel dat Body Mind Release de nieuwe ‘Way of Life’ wordt. Voor iedereen! Dat is mijn droom. Iedereen om mij heen is ok zo enthousiast.

Mirjam Scheerman

Lies

De impact is veel groter dan ik durfde dromen!

Ik hoefde niet meer te praten over mijn problemen, mezelf niet meer suf te analyseren. We vlogen er meteen in. Die pragmatische aanpak is wat mij, nog steeds, het meeste aanspreekt in de Body Mind Rel...
Lees meer

De impact is veel groter dan ik durfde dromen!

Ik hoefde niet meer te praten over mijn problemen, mezelf niet meer suf te analyseren. We vlogen er meteen in. Die pragmatische aanpak is wat mij, nog steeds, het meeste aanspreekt in de Body Mind Release-methode. Na een paar weken merkte ik al kleine verschillen. Ik sliep beter, raakte van mijn koffie- en suikerverslaving af en won aan daadkracht.

Het traject is niet altijd van vlot verlopen, er waren ook dieptepunten. Op dat moment bleef Joke mijn lichtpunt. Ze is erg bereikbaar en empatisch, altijd positief en vooral inspirerend.

Ik heb mezelf terug gevonden en dat zie je!

Het heeft een positief effect op mij, en ook op mijn gezien, mijn werkomgeving…

De impact is veel groter dan ik durfde dromen.

 

Lies

Carmen

Het voelt alsof er minstens 15 bakstenen uit mijn rugzakje zijn verdwenen!

Een vriend van mij kampte met een ernstige burnout. Door Body&Mind Release is hij enorm opgeknapt waardoor mijn interesse in Body Mind Release werd gewekt.  Ik kamp sinds mijn puberteit met terug...
Lees meer

Het voelt alsof er minstens 15 bakstenen uit mijn rugzakje zijn verdwenen!

Een vriend van mij kampte met een ernstige burnout. Door Body&Mind Release is hij enorm opgeknapt waardoor mijn interesse in Body Mind Release werd gewekt.  Ik kamp sinds mijn puberteit met terug kerende depressie-  en burnout klachten en bleef maar moe. Zo onbeschrijfelijk moe.  Allerlei therapieen gevolgd, psychiaters en psychologen wat zeker ook helpend is geweest maar de externe vermoeidheid bleef maar aanhouden. Bij Simone ben ik aan Body&Mind Release begonnen.  Ze is een lieve, warme, hartelijke vrouw, je voelt je meteen op je gemak en je merkt dat ze niet alleen naar jou luistert maar dat ze ook echt hoort wat je zegt.  In mijn geval raadde ze aan om eerst het gekwetste kind te behandelen waardoor mijn traject en tikkeltje langer duurde maar het was het meer dan waard.  Gedurende het proces merkte ik dat ik mij steeds beter ging voelen. Nu  aan het einde van de  Body&Mind Release kan ik zeggen dat het voelt alsof er minstens 15 bakstenen uit mijn rugzakje zijn verdwenen!  Ik voel me uitgeruster, ik slaap beter, piekeren doe ik niet of nauwelijks meer en ik voel me vrolijker.  Je kunt je wellicht wel voorstellen hoe dankbaar ik Simone ben! 🙏

Carmen

Marjanka Heesemans

Wat heb ik genoten

Mooie opleidingsdagen gehad! Wat heb ik genoten en veel geleerd! Hans spreekt zo levendig en vol passie, de dagen vlogen voorbij!

Wat heb ik genoten

Mooie opleidingsdagen gehad! Wat heb ik genoten en veel geleerd!
Hans spreekt zo levendig en vol passie, de dagen vlogen voorbij!

Marjanka Heesemans

Het brengt je zoveel en het leven wordt zoveel makkelijker en leuker.

Net klaar met mijn traject en voel me zoveel beter. Ik irriteer mij minder aan anderen, pieker minder, ben liefdevoller en zelfverzekerder. Ingrid weet wat ze doet en is een super goede therapeut. Ik...
Lees meer

Het brengt je zoveel en het leven wordt zoveel makkelijker en leuker.

Net klaar met mijn traject en voel me zoveel beter. Ik irriteer mij minder aan anderen, pieker minder, ben liefdevoller en zelfverzekerder. Ingrid weet wat ze doet en is een super goede therapeut. Ik raad iedereen aan Body Mind Release te volgen. Het brengt je zoveel en het level wordt zoveel makkelijker en leuker.

SASCHA DE KONING​

Sascha de Koning

Antidepressiva de prullenbak in!

Tijdens mijn Body Mind Release traject ervoer ik snel meer energie, meer rust en voelde me steeds vrolijker worden. Ik kan het weer zelf aan! Voor mij betekende dat ook dat de antidepressiva de prulle...
Lees meer

Antidepressiva de prullenbak in!

Tijdens mijn Body Mind Release traject ervoer ik snel meer energie, meer rust en voelde me steeds vrolijker worden. Ik kan het weer zelf aan! Voor mij betekende dat ook dat de antidepressiva de prullenbak in konden. Ik bruis weer van de energie en de levenslust.

Sascha de Koning

Robin

Altijd in jezelf geloven en weten waar je voor staat.

Ik ben met dit traject begonnen, omdat ik door veel tegenslagen in en buiten mijn voetbal, heel erg onzeker was. Dat bracht veel negatieve energie met zich mee en ik had moeite om die negatieve knop o...
Lees meer

Altijd in jezelf geloven en weten waar je voor staat.

Ik ben met dit traject begonnen, omdat ik door veel tegenslagen in en buiten mijn voetbal, heel erg onzeker was. Dat bracht veel negatieve energie met zich mee en ik had moeite om die negatieve knop om te zetten naar positiviteit. Normaal was ik altijd super vrolijk en ik had altijd een lach op m’n gezicht, maar opeens was die kracht van mij weg. Samen met mijn ouders hebben we besproken hoe we dit konden oplossen en toen kwam Yuri ter sprake. Ik het het body mind release traject helemaal afgerond en ik heb heel veel gesprekken met Yuri gevolgd.. met succes! Elke week ging het een stukje beter en werd ik steeds weer meer mijzelf, dat uitte ook in m’n voetballende prestaties, maar misschien nog wel meer als persoon en als topsporter. Een aantal weken geleden liep ik een enkel blessure op. Ik zou er zeker 2 maanden uit liggen, normaal gesproken zou ik in zak en as zitten, maar doordat ik zo bezig was geweest met dit traject, ging ik er super goed mee om en pakte ik de draad goed op. Gezond eten, veel revalideren en sterker terugkomen. Altijd in jezelf geloven en weten waar je voor staat.💪🏼

Robin

Er is iets in mij veranderd, waardoor ik de betere versie van mezelf ben.

WOW, ik weet niet eens zo goed waar ik moet beginnen. Na 2 maanden ben ik gewoon een ander mens. Mijn gedachten zijn anders, ik ben nog steeds dezelfde persoon maar dan… anders. Ik zie nu geen p...
Lees meer

Er is iets in mij veranderd, waardoor ik de betere versie van mezelf ben.

WOW, ik weet niet eens zo goed waar ik moet beginnen. Na 2 maanden ben ik gewoon een ander mens.

Mijn gedachten zijn anders, ik ben nog steeds dezelfde persoon maar dan… anders.

Ik zie nu geen problemen meer, dus ervaar ze ook niet. Dit is de nieuwe versie van mezelf, de 2.0 versie waarin letterlijk alles lichter en positiever is.

En het mooie is, ik hoef daar niet eens over na te denken. Er is iets in mij veranderd, positief veranderd, waardoor ik de betere versie van mezelf ben. Die er stiekem altijd al is geweest.

Anoniem

Op naar een nieuwe stap

Weet hoe dankbaar ik je ben voor dit traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Die tranen op de fiets na de eerste keer dat ik bij je was, die wilde maar niet stoppen! Zo confronterend. En zie hoe ik m...
Lees meer

Op naar een nieuwe stap

Weet hoe dankbaar ik je ben voor dit traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Die tranen op de fiets na de eerste keer dat ik bij je was, die wilde maar niet stoppen! Zo confronterend. En zie hoe ik me nu voel en hoe ik nu in het leven sta. Jeetje geen woorden voor… Geen mist meer alles is helder. Op naar een nieuwe stap.

Anoniem

Saskia Markestein

Dit gun ik iedereen!

De Body Mind Release opleiding is bijzonder! Je ontvang diepgaande inzichten over jezelf en zet direct stappen op persoonlijk en professioneel vlak. Body Mind Release heeft mijn praktijk enorm verrijk...
Lees meer

Dit gun ik iedereen!

De Body Mind Release opleiding is bijzonder! Je ontvang diepgaande inzichten over jezelf en zet direct stappen op persoonlijk en professioneel vlak. Body Mind Release heeft mijn praktijk enorm verrijkt. De snelle positieve resultaten bij mijn clienten maken mij blij. Dit is wat ik iedereen gun!

Saskia Markestein

Ondersteuning herstel longkanker met Body Mind Release

Marianne

Mijn artsen stonden hiervan te kijken

November 2018 stond mijn wereld op losse schroeven toen ik hoorde dat ik uitgezaaide longkanker had, alleen nog palliatief te behandelen. Ik verkoos kwalitatief leven boven chemokuren en met een super...
Lees meer

Mijn artsen stonden hiervan te kijken

November 2018 stond mijn wereld op losse schroeven toen ik hoorde dat ik uitgezaaide longkanker had, alleen nog palliatief te behandelen. Ik verkoos kwalitatief leven boven chemokuren en met een supergezond dieet en levensstijl bleef de kanker bijna een jaar stabiel tot er in oktober 2019 er toch groei te zien was….
De moed zonk me in de schoenen, Ik wist niet wat ik nog meer kon doen en werd steeds depressiever. Toen las ik een artikel in de krant over Anouk en Body Mind Release wat mij zeer aansprak, ook omdat Anouk zelf kanker heeft gehad. Dezelfde dag heb ik een afspraak met haar gemaakt. Body Mind Release werkt snel en effectief en al na enkele sessies voelde ik me veel beter. Bij alles wat ik mocht loslaten kwam veel verdriet en boosheid los. Daarvoor in de plaats kwam liefde, begrip, acceptatie en nieuwe moed. De sessies zijn klaar en ik heb nu zelf het gereedschap in handen om dingen of gebeurtenissen die me omlaag halen om te zetten naar positieve gevoelens. Inmiddels ben ik gestart met immuun-therapie en na slechts 2 behandelingen zijn de tumoren al meer dan 50% geslonken. De artsen staan hier erg van te kijken maar ik weet zeker dat dit grotendeels te danken is aan de positieve impuls die ik door Body Mind Release heb gekregen.

Marianne

individuele trajecten

SASCHA DE KONING​
"Antidepressiva de prullenbak in!"

“Tijdens mijn Body Mind Release traject ervoer ik snel meer energie, meer rust en voelde me steeds vrolijker worden. Ik kan het weer zelf aan! Voor mij betekende dat ook dat de antidepressiva de prullenbak in konden. Ik bruis weer van de energie en de levenslust.”

SASCHA DE KONING

"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Lichter, rustiger & vrolijker!"

“Door Body Mind Release voelde ik mij snel lichter, rustiger, vrolijker worden. Meer bij mijzelf. Er komen opeens bijzondere dingen op mijn weg. Dat ik dit straks door mag geven aan cliënten, erg mooi! Hans, dank en een diepe buiging voor jou en deze methode.”

PETRA TAKKENKAMP

"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Wat voel ik me goed"

“Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning en maak me minder zorgen. Echt te gek!”

SIMONE

Als Ondersteuning bij kanker

Ondersteuning herstel borstkanker met Body Mind Release
"Wat heeft dit mij goed geholpen"

“In mei 2020 werd bij mij borstkanker ontdekt, een grote agressieve tumor. Het jaar was al niet lekker begonnen: mijn man brak zijn heup, Corona, ik kanker en mijn man een hartinfarct. Hoe moest ik die zware behandelingen doorkomen?
Mijn oncoloog vertelde dat ze me kon genezen maar omdat ik ook diabetes type 1 heb, zou het een zware periode worden.
Toen las ik het artikel van Anouk en Body Mind Release in de krant, het sprak me erg aan, maar kon ik dit nog naast mijn behandelingen doen?
Nadat verschillende mensen uit mijn omgeving mij ook wezen op het artikel, heb ik contact opgenomen.
Wat heeft mij dit goed geholpen….Ten eerste was het fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt en door ‘Body Mind Release’ leerde ik mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Dit hielp mij om de behandelingen door te komen.”

CORA

Ondersteuning herstel longkanker met Body Mind Release
"Mijn artsen stonden hiervan te kijken"

“November 2018 stond mijn wereld op losse schroeven toen ik hoorde dat ik uitgezaaide longkanker had, alleen nog palliatief te behandelen. Ik verkoos kwalitatief leven boven chemokuren en met een supergezond dieet en levensstijl bleef de kanker bijna een jaar stabiel tot er in oktober 2019 er toch groei te zien was….

De moed zonk me in de schoenen, Ik wist niet wat ik nog meer kon doen en werd steeds depressiever. Toen las ik een artikel in de krant over Anouk en Body Mind Release wat mij zeer aansprak, ook omdat Anouk zelf kanker heeft gehad. Dezelfde dag heb ik een afspraak met haar gemaakt. Body Mind Release werkt snel en effectief en al na enkele sessies voelde ik me veel beter. Bij alles wat ik mocht loslaten kwam veel verdriet en boosheid los. Daarvoor in de plaats kwam liefde, begrip, acceptatie en nieuwe moed. De sessies zijn klaar en ik heb nu zelf het gereedschap in handen om dingen of gebeurtenissen die me omlaag halen om te zetten naar positieve gevoelens. Inmiddels ben ik gestart met immuun-therapie en na slechts 2 behandelingen zijn de tumoren al meer dan 50% geslonken. De artsen staan hier erg van te kijken maar ik weet zeker dat dit grotendeels te danken is aan de positieve impuls die ik door Body Mind Release heb gekregen.

Wees gegroet en gezegend,”

MARIANNE

Ondersteuning hestel kanker met Body Mind Release
"Mijn bloedwaarden zijn weer goed!"

“Door ‘Body Mind Release’ heb ik geleerd dat door het loslaten van mijn ballast mijn leven veel dragelijker geworden is, en natuurlijk om positief te denken.  Geloof het of niet, maar voor het eerst sinds jaren zijn mijn bloedwaarden weer helemaal goed!! Zo bijzonder. Ik geloof dat Body Mind Release daar een positieve invloed op heeft gehad. Dank je wel!”

 

VERA

"Ik ben weer mijn eigen IK!"

“Na wat omzwervingen in de zoektocht naar mezelf en wat ik verder wilde met mijn leven,  kwam ik terecht bij Wendy voor een Body Mind Release traject. 

De eerste afspraak voelde als een verademing,  zou dit dan het einde van mijn zoektocht zijn? Na de derde afspraak waarin angsten loslaten centraal staat, was ik best sceptisch. Wat me nog het meest verbaasde is dat mijn angsten volledig verdwenen zijn. Ik ben van ver gekomen, heb mezelf nu opnieuw gevonden.  Mensen om me heen zeggen dat ik veel rustiger ben en zelfs rust uitstraal. Nu leef ik zonder angst en vol vertrouwen…. 

Super bedankt! Ik ben weer mijn eigen ik.”

MAUREEN

Opleidingen

Opleiding therapeut HBO
"Nooit eerder zo enthousiast!"

Dank je wel voor de geweldige cursusdagen van de opleiding Body Mind Release therapeut! Ik geloof niet dat ik eerder zo enthousiast ben geweest en zoveel geloof heb gehad in een methode. Ik heb zo’n zin om er mee aan de slag te gaan.

ELLEN BRIAN

"Deze opleiding tot erkend therapeut is helder en motiverend!"​
"Helder en motiverend!"

Jouw passie en bevlogenheid zijn bewonderenswaardig alsmede je betrokkenheid bij je cursisten. 

Je zuigt tijdens de opleidingsdagen de student mee in de wereld van de BMR. Je uitleg is helder en zo motiverend.

KATJA VLEDDER BOS

"Briljant!"​
"Briljant!"

Briljant! Ook voor vrij nuchtere mensen (zoals ikzelf ben) is dit een zeer interessante en briljante methode. Echt een aanrader!

MARIJKE VAN GINKEL

"Wat heb ik genoten"​
"Wat heb ik genoten"

“Mooie opleidingsdagen gehad! Wat heb ik genoten en veel geleerd!
Hans spreekt zo levendig en vol passie, de dagen vlogen voorbij!”

MARJANKA HEESEMANS
"Briljant!"​
"Heerlijk! Niet praten maar doen."

”Mijn ervaring is dat BMR een onnodig lang zorgtraject bij jongeren en jongvolwassene voorkomt. Niet praten, maar doen geeft snelle en duurzame resultaten! Cliënten die ik heb behandeld geven aan dat zij snel zelfvertrouwen hebben gekregen en lekker in hun vel zitten.”

LOTTE VAN DER BIEZEN
PSYCHOLOGE

"Nooit eerder zo enthousiast!"​
"Nooit eerder zo enthousiast!"

Dank je wel voor de geweldige cursusdagen van de opleiding Body Mind Release therapeut! Ik geloof niet dat ik eerder zo enthousiast ben geweest en zoveel geloof heb gehad in een methode. Ik heb zo’n zin om er mee aan de slag te gaan.

ELLEN BRIAN

"Alle puzzelstukjes vallen in elkaar!"​
"Alle puzzelstukjes vallen in elkaar!"

“Wauw! Wat een heerlijk gevoel wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De Body Mind Release methode is down-to-earth, helder, effectief én snel! Het brengt het beste in jezelf naar boven, op alle vlakken. Nog nooit stond ik met zoveel vertrouwen in het leven. Dank je wel Hans! “

jOKE Diepvens

"BMR de nieuwe 'Way of Life'"​
"BMR de nieuwe 'Way of Life'"

Ik wil je heel erg bedanken. Door BMR is er een wereld voor me open gegaan. En ik heb het gevoel dat BMR de nieuwe ‘Way of Life’ wordt. Voor iedereen! Dat is mijn droom. Iedereen om mij heen is ok zo enthousiast.

Mirjam Scheerman

"Beste wat mij is overkomen!"​
"Beste wat mij is overkomen!"

Als iemand mij vraagt wat is het beste dat jou is overkomen vorig jaar? Zeg ik steevast ‘de opleiding tot BMR therapeut’.

Brenda Steijvers

opleiding tot erkend Body Mind Release therapeut
"Vlinders in mijn buik!"

Heel erg bedankt! Ik heb echt een soort van vlinders in mijn buik door de opleiding Body Mind Release therapeut. Voor mijn gevoel begrijp ik nu nog beter waarom ik iets doe en wat het te logische te verwachten resultaat zal zijn. Super pragmatisch! Dat geeft mij als therapeut veel vertrouwen.

MARLOES SLEGTENHORST

"Super enthousiast!"​
"Super enthousiast!"

“Tijdens deze opleiding heb ik waardevolle tools en inzichten gekregen om mensen echt te ondersteunen met het oplossen van hun klachten. Ik ben super enthousiast over de resultaten, de zelfverantwoordelijkheid van de cliënt en de brede toepasbaarheid van deze methode”.

MARTIN SMIT

"Dit gun ik iedereen!"​
"Dit gun ik iedereen!"

“De Body Mind Release opleiding is bijzonder! Je ontvang diepgaande inzichten over jezelf en zet direct stappen op persoonlijk en professioneel vlak. BMR heeft mijn praktijk enorm verrijkt. De snelle positieve resultaten bij mijn clienten maken mij blij. Dit is wat ik iedereen gun!

SASKIA MARKESTEIN

WORKSHOPS

"Speciale dag"​
"Vele stappen vooruit gemaakt"

“Ik vond de workshop heel fijn! Deze techniek heeft mij geholpen al vele stappen vooruit te zetten. Dankjewel!” Annet Melis

Over BMR methode
"Game changer"

“Game changer! Hans heeft mij geleerd afstand te nemen en mezelf eens kritisch te bekijken. Wat blijkt? Ik draag alles al bij me om er een “succes story” van te maken. Weg met die ballast en terug met de positiviteit. Zowel zakelijk als privé heel veel aan gehad en nog steeds. Wanneer nodig gebruik ik de technieken weer en hoor ik Hans bijna tegen me zeggen “je bent een topper!”

Nou Hans, right back at ya! Dank je wel 🙏🏻.” Janneke Rosmalen
"Zeer waardevol"​
"Werpt zijn vruchten af"

“Helder verhaal van Hans gedurende de workshop. Huiswerk meegekregen en voel duidelijk dat de techniek zijn vruchten afwerpt! Bedankt daarvoor Hans.” Jan de Boer

BOEK over Body Mind Release

verassend goed resultaat

“Body Mind Release laat verrassend goede resultaten zien in de behandeling van sociaal emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook. Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en worden bewuster van zichzelf.”

ELS VAN LIE - PETERS Arts & Coach

“Ik had nooit verwacht hoe eenvoudig het kan zijn om beperkende gewoontes en struggles in mijn leven los te kunnen laten. Tijdens mijn eigen Body Mind Release traject merkte ik dat ik rustiger werd en meer energie kreeg en dat er wezenlijk iets positiefs in mij veranderde. En, niet alleen bij mij maar ook bij mensen om mij heen. Nou dan heb je mij hoor! Dit boek mensen…is een dikke vette aanrader!”  ​

ANOUK SMULDERS TV PRESENTATOR & ONDERNEMER

ademloos heb ik dit boek gelezen

“Ademloos heb ik dit boek gelezen. Ik ben onder de indruk hoe het theoretische kader gecombineerd wordt met de geleerde lessen uit Hans zijn eigen leven, als therapeut en opleider. Een prachtige methodiek die leidt tot meer zakelijk succes en nog belangrijker: persoonlijke groei en geluk.” ​

FRANK VAN ZANTEN CEO BUNZL PLC

"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Met humor geschreven"

“Het boek is duidelijk en met humor geschreven, waardoor het zeer makkelijk leesbaar is. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over hoe je ballast opbouwt en nog belangrijker: hoe je ervan afkomt! De kennis die in dit boek gegeven wordt verrijkt je doordat je veel inzichten krijgt en weer positiever in het leven staat. Zeker een aanrader!”​

INGRID

"Het werkt echt"​
"Het werkt echt"

Helder, duidelijk geschreven. En het mooiste is: het werkt echt!!. Ik heb veel meer energie. Maak me minder druk om dingen die ik toch niet in de hand heb. Toepasbaar wanneer het jou uitkomt. Het vergt enige oefening maar je merkt het resultaat. Eindelijk een boek wat begrijpelijk is geschreven en waar je iets aan hebt. Dit komt mede door de bijgeleverde CD.”​

M.S.

"Lichter, rustiger & vrolijker!"​
"Dank je wel"

“Dank je wel voor jouw boek. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en ook het beluisteren van de cd. Ik moet je zeggen dat ik verbaasd sta over het resultaat: ik voel me een stuk beter en blokkades zijn aan het verdwijnen. Ik voel me lichter en heb meer zin in dingen. Ongelofelijk, hoe dit in zijn werk gaat.”​

F.W.