Ervaringen Body Mind Release

       

Ervaringen Body Mind Release

Ervaringen Body Mind Release

Op deze pagina vind jij een aantal typerende ervaringen met Body Mind Release. Zo hebben wij er honderden meer! Zowel van mensen die een individueel Body Mind Release traject hebben doorlopen als diegene die deelgenomen hebben aan de BMR workshop 'Zelf leren loslaten'. Natuurlijk kun jij hier ook een aantal recensies lezen van therapeuten en professionals die onze erkende topopleiding tot BMR therapeut hebben gevolgd. Deze BMR methodiek is bewezen effectief. Onze benadering is zeer pragmatisch. Niet praten over problemen maar doelgericht aanpakken van de innerlijke oorzaak!

De resultaten zijn opmerkelijk!

“Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en zelfbewustzijn. Gezondheidsklachten nemen sterk af en belangrijker: mensen gaan keuzes maken die beter bij ze passen. Hierdoor verandert er meer ten positieve dan alleen een verbetering van de gezondheid”.

Guus van Wietingen, bedrijfsarts

Best of both worlds

BMR biedt jou een goede wetenschappelijke en logische onderbouwing van de methodiek en de te verwachten resultaten in combinatie met een bewezen effectieve alternatieve aanpak!

Bewezen effectief

Subjectief onderzoek laat > 93% positieve resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst en piekeren. Body Mind Release wordt daarom veelvuldig als een verzuiminterventie voorgeschreven door bedrijfsartsen en bedrijfspsychologen.

Reacties na een BMR individueel traject en/of workshop

Ervaringen en recensies opleiding Body Mind Release therapeut

Ervaar Body Mind Release zelf!

Individueel BMR consultBMR workshopErkende opleidingenHeb jij een vraag?
tips om gezonder te wordentherapeut-worden