VAN JASSENTECHNIEK NAAR BODY MIND RELEASE

JASSENTECHNIEK HEET NU BODY MIND RELEASE

De Jassentechniek is het resultaat geweest van mijn persoonlijke strijd met de ballast die wij als mens bij ons dragen en het collectieve lijden dat hiermee onlosmakelijk is verbonden. De Jassentechniek heb ik (Hans de Waard) in 1998 ontwikkeld. Een unieke methodiek die jou en mij in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast – lees jassen – los te laten. Ik noemde deze methode de Jassentechniek omdat ik ons lichaam zie, als een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals de verbindingenjas, traumajas, stressjas en de copy- and pastejas. De Jassentechniek heeft mij en vele anderen geholpen zich staande te houden in een wereld waarin wij dagelijks blootstaan aan veel negatieve invloeden van buitenaf.

Vergelijk deze werkelijkheid met een modderpoel of drijfzand. Jij hebt dan regelmatig het gevoel dat je vastzit! Het kost elke keer moeite weer in beweging te komen en jouw laarzen schoon te maken. De Jassentechniek helpt jou daarbij. Echter, ‘als je doet wat jij deed krijg je wat je had’, is inmiddels niet voor niets een bekende uitspraak. Hierin zit tevens de evolutie van de Jassentechniek!

Vergelijkbaar met een kind dat gaat staan is de JASSENTECHNIEK DOORGEGROEID naar een vernieuwde methode – BODY MIND RELEASE – waarmee jij zelfstandig uit de ‘modder’ kunt komen. De klachten blijven dan weg. Deze methode heb ik eind 2014 ontwikkeld. Dit is wat wij NU nodig hebben. Een super pragmatische methode die jou helpt gericht zelfstandig de innerlijke OORZAAK van levensklachten AAN TE PAKKEN. Niet praten, maar doen!

JOUW BALLAST REGEERT JOUW LEVEN

Wist jij dat 95% van al jouw levensklachten direct veroorzaakt wordt door de ballast die jij bij je draagt? Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten. Deze ballast bepaalt hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en wie en wat jij ‘aantrekt’ in jouw leven. Beperkende overtuigingen kleuren tevens de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Dit leidt maar al te vaak tot veel onbegrip en strijd! Jouw ballast bepaalt de keuzes die jij maakt en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Sterker nog, volgens Dr. Bruce Lipton – Celbioloog aan de Harvard University bepaalt jouw ballast welke fysieke aandoeningen zich zouden kunnen ontwikkelen. Je kunt dan wel stellen dat onze ballast ons leven regeert!

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven?

ZELF AAN DE SLAG MET BODY MIND RELEASE!

Binnen de Body Mind Release methode heb ik de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten. Vervolgens leren wij jou hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN. En ook daarmee maakt Body Mind Release voor jou HET essentiële VERSCHIL! Hiermee trek jij jezelf – vergelijkbaar met een luchtballon die opstijgt wanneer jij deze vult met hete lucht (lees positieve gevoelens) – uit de ‘modder’.

BREED INZETBAAR EN VOLGENS ONZE CLIËNTEN ZEER EFFECTIEF!

Door onze unieke werkwijze is BMR zeer breed inzetbaar! Leren loslaten en positieve gevoelens terughalen met de BMR methode blijkt effectief. Subjectief onderzoek bij cliënten laat uitstekende duurzame resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst, piekeren, afhankelijkheid, gedragsproblemen, angsten, doelloosheid, gevoel vast te zitten, onverwerkte trauma’s en veel andere stress – gerelateerde fysieke en mentale klachten. Lees hier meer over de reacties van onze cliënten en therapeuten.

Op deze site lees jij alles over hoe Body Mind Release jou kan helpen de innerlijke oorzaak van jouw klachten snel en effectief aan te pakken.

Natuurlijk kun jij hier ook alle informatie vinden over onze erkende Body Mind Release topopleidingen!