Landelijke BMR therapeutendag 2019

       

Landelijke BMR therapeutendag 2019

Meld je hier aan!

Landelijke BMR therapeutendag 2019

Hier vind jij het definitieve programma voor de landelijke BMR therapeutendag op 20 oktober in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Voor deze bijzondere dag heb ik o.a. Ms Brandon Bays (USA) uitgenodigd om te komen spreken.

Deze dag is voor alle gediplomeerde BMR therapeuten en BMR therapeuten in opleiding.

Tot dan,

Hans de Waard
Ontwikkelaar van de Body Mind Release methode

Programma Landelijke BMR terugkomdag 2019

08.15: Inloop en registratie
09.00: Welkom en presentatie resultaten van het BMR onderzoek | Hans de Waard
10.15: Koffie en thee pauze | Bijpraten met collega’s
11.00: Nieuw! BMR Yoga | Myrna van Kemenade van Yogadreams
11.30: Bijzondere verbanden tussen ons chakrasysteem en BMR niveaus | Loes Baars
12.15: Lunchpauze (lunchbuffet)
13.15: Ms Brandon Bays (USA) van The Journey | De Helende Reis
14.45: Pauze
15.15: Nieuwe ontwikkelingen en geplande uitgave boek over BMR | Hans de Waard
16.30: Einde

Speciale gast: Ms Brandon Bays (USA)

Brandon BaysBrandon Bays is een Amerikaanse motiverende auteur en spreker. Ze is auteur van New Thought zelfhulpboeken en is vooral bekend van haar boek The Journey uit 1999, dat een bestseller werd in Engeland en Australië. Over The Journey met haar bijzondere benadering over het verwijderen van beperkende blokkades. Brandon Bays heeft samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer.

Historie: In 1992 werd ze ernstig ziek en de diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Zeven weken later was ze genezen: zonder medicijnen, zonder operatie. Maar het verhaal van Brandon houdt daar niet op. In de jaren na haar genezing zocht ze een methode waarin haar ervaring zodanig verwerkt was, dat daarmee ook andere mensen een helende reis kunnen maken. Sindsdien heeft ze duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades.

Tijdens deze dag maakt zij samen met jou een helende reis!

‘Brandon Bays is een opmerkelijke ziel en haar verhaal van genezing en verzoening is een bewijs van de mogelijkheden van de mens’.
Anthony Robbins, Entrepreneur, Auteur & Peak Performance Strategist.

Locatiegegevens en parkeren

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein met 2000 parkeerplaatsen. Zij bieden het parkeren op basis van beschikbaarheid aan voor € 1,50 per uur. De eerste drie uren zijn gratis en per etmaal betaal je maximaal € 5,00.

Kosten en betaling:
Totale kosten voor deze dag zijn €170 p.p. Dit is inclusief koffie, thee, mineraalwater en een uitgebreid lunchbuffet. Ook vegetarisch!

Betaling graag uiterlijk 7 dagen voor aanvang van dit event op rekeningnummer:
NL48ABNA0424186128 t.n.v. JAM de Waard o.v.v. jouw naam en BMR 201019

Betalingsbewijs en certificaat van deelname

Jij krijgt na betaling een betalingsbewijs en indien gewenst een bewijs van deelname t.b.v. beroepsorganisaties. Geef dit laatste bij de registratie aan.

Verplichte terugkomdag

Deze dag is verplicht voor alle gediplomeerde BMR therapeuten en BMR therapeuten in opleiding die voor 20.10.2019 examen hebben gedaan of gaan doen. Let op! Ook wanneer jij na deze datum examen doet, ben jij welkom. Na deze dag ontvangen de gediplomeerde BMR therapeut de inloggegevens om het logo erkend BMR therapeut 2020 te downladen.

Aanmelden:

Heb jij je al aangemeld voor deze bijzondere BMR terugkomdag 2019 dan hoef jij niets meer te doen. Heb jij je nog niet aangemeld dan kun jij dat hier alsnog doen!

Reserveer mijn plaats