Opleiding therapeut HBO niveau

       

Opleiding therapeut HBO niveau

Met deze erkende opleidingen leer jij op professionele wijze cliënten te begeleiden in het effectief aanpakken van hun klachten.

Zondag 16 juni gratis open dag

Opleiding therapeut HBO niveau

Steeds meer therapeuten zoeken een wetenschappelijk onderbouwde opleiding om veel voorkomende levensklachten effectief en duurzaam aan te pakken. Minder praten, meer doen! Met deze erkende opleiding(en) tot BMR therapeut op HBO niveau help jij jouw cliënten de innerlijke oorzaak van hun fysieke en mentale klachten snel, doelgericht en bewezen effectief los te laten en het positieve weer terug te halen! De snelle en blijvende positieve resultaten worden als opmerkelijk en verbluffend genoemd.

Accreditaties
Al onze therapeut opleidingen zijn geaccrediteerd als bij – en nascholing door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATC, FAGT, LVNG, VBAG, VIV, VVET en de NVST. De KTNO heeft de opleiding tot Body Mind therapeut op HBO niveau gewaardeerd. Tevens zijn wij als opleidingsinstituut een CRKBO geregistreerde instelling en hebben wij een scholingsovereenkomst met het UWV.

Dat betekent dat werkzoekenden met het juiste opleidingsniveau zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau. Hier vind jij onze erkende en geaccrediteerde therapeut opleidingen op HBO niveau.

Opleiding therapeut! The best of both worlds?

BMR biedt jou een goede wetenschappelijke en logische onderbouwing van de methodiek en de te verwachten resultaten in combinatie met een bewezen effectieve alternatieve aanpak!

Bewezen effectief
Met deze topopleidingen maak jij als therapeut echt het verschil! Deze methodiek is bewezen effectief! Subjectief onderzoek laat > 93% positieve resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst en piekeren. BMR blijkt niet alleen zeer effectief maar is ook breed inzetbaar en toegankelijk.

Opleiding Body Mind Release therapeut

In deze zesdaagse topopleiding tot Body Mind Release therapeut leer jij jouw cliënten professioneel te begeleiden in het zelfstandig en gericht loslaten van beperkende emoties, gevoelens (Body Release) angsten en overtuigingen (Mind Release). Tevens help jij hun met het terughalen van het positieve in hun leven.

Dit doe jij door het geven van inzicht, opstellen van een ‘behandelplan’, het gericht uittesten van oorzakelijke ballast, coaching en het aanleren van deze unieke BMR loslaat – en opbouwmethode.

Hier lees jij meer over deze topopleiding >

Vervolgopleidingen

Als gediplomeerd BMR therapeut kun jij meedoen met deze twee vervolgopleidingen. Wanneer jij ook deze afgerond hebt, ben jij tevens BMR register therapeut.