Opleiding therapeut HBO niveau

       

Opleiding therapeut HBO niveau

Met deze erkende opleidingen leer jij op professionele wijze cliënten te begeleiden in het effectief aanpakken van hun levensklachten.

Woensdag 12 februari gratis open avond

Opleiding therapeut HBO niveau

Met deze opleiding therapeut op HBO niveau leer jij de oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. Tijdens deze erkende therapie opleiding leer jij dat 95% van deze levensklachten - direct of indirect - veroorzaakt worden door onze beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programma's die wij bij ons dragen. Als deze ballast de innerlijke oorzaak is, dan moeten wij daarmee aan de slag.

Daarom is ons motto, 'niet praten maar doen'. Als Body Mind Release therapeut begeleid jij jouw cliënt gedurende zes tot acht weken in het zelfstandig en gericht loslaten van deze ballast en het terughalen van positieve gevoelens.

De snelle en duurzame positieve resultaten worden door onze cliënten als opmerkelijk en verbluffend genoemd. Body Mind Release is ontwikkeld door Hans de Waard.

Opleiding Body Mind Release therapeut. The best of both worlds!

Gedurende een relatief kort opleidingstraject bieden wij jou een goede wetenschappelijke en heldere onderbouwing van de methodiek. Dit in combinatie met een gerichte pragmatische alternatieve aanpak!

Maak ook het verschil!
Met deze topopleiding maak jij als therapeut echt het verschil! Dat komt omdat deze breed inzetbare Body Mind Release methode structureel uitstekende en duurzame resultaten laat zien. Denk hierbij aan klachten zoals: stress, vermoeidheid, somberheid, burn-out, angst, piekeren, afhankelijkheid, gedragsproblemen en angsten. Dit geldt natuurlijk ook voor onverwerkte trauma's en veel andere stress - gerelateerde fysieke en mentale klachten. Lees hier meer over de reacties van onze cliënten en therapeuten.

Onze opleiding(en) tot erkend therapeut op HBO niveau!

Na deze basisopleiding kun jij jezelf verder ontwikkelen door deel te nemen aan onderstaande vervolgopleidingen:

 

Na deze opleiding tot BMR therapeut kun jij jezelf eventueel verder ontwikkelen door deel te nemen aan onderstaande vervolgopleidingen:

Accreditaties, vakopleiding en UWV

Opleiding therapeut HBOOnze Body Mind Release therapeut opleidingen zijn geaccrediteerd (bij – en nascholing) door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATC, FAGT, LVNG, VBAG, VIV, VVET en de NVST. Alle opleidingen samen, vormen de geaccrediteerde VAKOPLEIDING tot BODY MIND RELEASE EXPERT. Het KTNO heeft onze opleiding(en) therapeut op HBO niveau gewaardeerd.

Ons opleidingsinstituut is natuurlijk een CRKBO geregistreerde instelling.  Tevens hebben wij een scholingsovereenkomst met het UWV. Dat betekent dat werkzoekenden met het juiste opleidingsniveau zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau.