Body Mind Release

opleidingen

opleiding therapeut | HBO niveau

Met onze opleidingen leer jij de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. In onze erkende opleidingen op hbo niveau besteden wij ook aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en behoeftes. Deze korte beroepsopleiding tot Body Mind Release therapeut is daardoor ook te volgen als jouw persoonlijke boost naar een fijn, ontspannen, succesvol en energiek leven.

Niet praten maar doen

Inmiddels is duidelijk dat het overgrote gedeelte van onze levensklachten – direct of indirect – veroorzaakt worden door de beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programma’s die wij bij ons dragen. Als deze ballast de innerlijke oorzaak is, dan moeten wij daarmee aan de slag. Ons motto is daarom, ‘niet praten maar doen’. Als Body Mind Release therapeut begeleid jij cliënten zes tot acht weken in het zelfstandig en gericht loslaten van deze ballast en het terughalen van positieve gevoelens.

Verbluffende resultaten

De snelle en duurzame positieve resultaten worden door onze cliënten als opmerkelijk en verbluffend genoemd. Body Mind Release is ontwikkeld door Hans de Waard.

Hieronder vind jij een overzicht van onze erkende therapeut opleidingen. De opleiding tot erkend Body Mind Release therapeut vormt de basisopleiding. Daarna kun jij jezelf eventueel verder ontwikkelen als Body Mind Release interventie specialist en/of Body Mind Release Master. Klik op het betreffende plaatje voor meer informatie.

Onze HBO opleidingen tot erkend therapeut

best of both worlds

Gedurende een relatief kort opleidingstraject bieden wij jou een goede wetenschappelijke en heldere onderbouwing van de innerlijke oorzaak van onze levensklachten en de filosofie achter deze methodiek. Dit in combinatie met een gerichte pragmatische alternatieve aanpak! 

Maak ook het verschil!

Met deze geaccrediteerde topopleiding maak jij als therapeut echt het verschil! Dat komt omdat deze breed inzetbare Body Mind Release methode structureel uitstekende en duurzame resultaten laat zien. Denk hierbij aan klachten zoals: stress, vermoeidheid, somberheid, burn-out, angst, piekeren, afhankelijkheid, gedragsproblemen en angsten.

Dit geldt natuurlijk ook voor onverwerkte trauma’s en veel andere stress – gerelateerde fysieke en mentale klachten. Lees hier meer over de reacties van onze cliënten en therapeuten.

MOOIE WOORDEN

Tijdens mijn BMR traject ervoer ik snel meer energie, meer rust en voelde me steeds vrolijker worden.
Ik kan het weer zelf aan!
Voor mij betekende dat ook dat de anti-depressiva de prullenbak in konden. Ik bruis weer van de energie en de levenslust.

SASCHA DE KONING

BMR CLIENT
Door BMR voelde ik mij snel lichter, rustiger, vrolijker worden. Meer bij mijzelf. Er komen opeens bijzondere dingen op mijn weg. Dat ik dit straks door mag geven aan cliënten, erg mooi! Hans, dank en een diepe buiging voor jou en BMR.

PETRA TAKKENKAMP

BMR THERAPEUTE
Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning en maak me minder zorgen. Echt te gek!

SIMONE

BMR CLIENT

Accreditaties, vakopleiding en UWV

Onze Body Mind Release therapeut opleidingen zijn geaccrediteerd (bij – en nascholing) door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATCFAGTLVNGVBAGVIVVVET en de NVST. Alle opleidingen samen, vormen de geaccrediteerde VAKOPLEIDING tot BODY MIND RELEASE EXPERT. Het KTNO heeft onze opleiding(en) therapeut op HBO niveau gewaardeerd. 

Ons opleidingsinstituut is natuurlijk een CRKBO geregistreerde instelling.  Tevens hebben wij een scholingsovereenkomst met het UWV. Dat betekent dat werkzoekenden met het juiste opleidingsniveau zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau.

© Copyright 2020 | Hans de Waard | Algemene voorwaarden | Privacy statement Disclaimer | Alle rechten voorbehouden

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je meer informatie lezen zoals je net deed? Laat dan je gegevens achter en dan stuur ik je net zulke informatie naar je inbox.