Opleiding therapeut HBO niveau

       

Opleiding therapeut HBO niveau

Met deze erkende opleidingen leer jij op professionele wijze cliënten te begeleiden in het effectief aanpakken van hun klachten.

Zondag 27 oktober gratis open dag

Opleiding therapeut HBO niveau

Steeds meer therapeuten zoeken een wetenschappelijk onderbouwde opleiding om veel voorkomende levensklachten effectief en duurzaam aan te pakken. Minder praten, meer doen! Met deze erkende opleiding(en) tot BMR therapeut op HBO niveau help jij jouw cliënten gericht de innerlijke oorzaak van hun fysieke en mentale klachten doelgericht en effectief los te laten en het positieve weer terug te halen! De snelle en blijvende positieve resultaten worden door onze cliënten als opmerkelijk en verbluffend genoemd.

Accreditaties
Al onze therapeut opleidingen zijn geaccrediteerd als bij – en nascholing door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATC, FAGT, LVNG, VBAG, VIV, VVET en de NVST. De KTNO heeft de opleiding tot Body Mind therapeut incl. onze vervolgopleidingen op HBO niveau gewaardeerd. Tevens zijn wij als opleidingsinstituut een CRKBO geregistreerde instelling en hebben wij een scholingsovereenkomst met het UWV.

Dat betekent dat werkzoekenden met het juiste opleidingsniveau zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau. Hier vind jij onze erkende en geaccrediteerde therapeut opleidingen op HBO niveau.

Opleiding therapeut! The best of both worlds?

BMR biedt jou een goede wetenschappelijke en logische onderbouwing van de methodiek en de te verwachten resultaten in combinatie met een gerichte pragmatische alternatieve aanpak! Body Mind Release is ontwikkeld door Hans de Waard.

Maak ook het verschil!
Met deze topopleidingen maak jij als therapeut echt het verschil! Deze breed inzetbare BMR methode blijkt effectief. Subjectief onderzoek bij clienten laat structureel uitstekende resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst, piekeren, afhankelijkheid, gedragsproblemen, angsten, doelloosheid, gevoel vast te zitten, onverwerkte trauma's en veel andere stress - gerelateerde fysieke en mentale klachten. Onze clienten waarderen (0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Lees hier meer over de reacties van onze cliënten en therapeuten.

Onze erkende opleidingen op HBO niveau!

Naast onze zesdaagse topopleiding tot Body Mind Release therapeut bieden wij twee bijzondere vervolgopleidingen voor gediplomeerde BMR therapeuten. KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDINGEN VOOR MEER INFORMATIE (Inhoud, KOSTEN, eventuele opleiding via het UWV, etc.) over de betreffende BMR opleiding.