Opleiding therapeut HBO niveau

       

Opleiding therapeut HBO niveau

Met deze erkende opleidingen leer jij op professionele wijze cliënten te begeleiden in het effectief aanpakken van hun klachten.

Zondag 27 oktober gratis open dag

Opleiding therapeut HBO niveau

Steeds meer therapeuten zoeken een wetenschappelijk onderbouwde opleiding om veel voorkomende levensklachten effectief en duurzaam aan te pakken. Minder praten, meer doen! Met deze erkende opleiding(en) tot BMR therapeut op HBO niveau help jij jouw cliënten gericht de innerlijke oorzaak van hun fysieke en mentale klachten doelgericht en effectief los te laten en het positieve weer terug te halen! De snelle en blijvende positieve resultaten worden door onze cliënten als opmerkelijk en verbluffend genoemd.

Opleiding therapeut! The best of both worlds?

BMR biedt jou een goede wetenschappelijke en logische onderbouwing van de methodiek en de te verwachten resultaten in combinatie met een gerichte pragmatische alternatieve aanpak! Body Mind Release is ontwikkeld door Hans de Waard.

Maak ook het verschil!
Met deze topopleidingen maak jij als therapeut echt het verschil! Deze breed inzetbare BMR methode laat structureel uitstekende resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst, piekeren, afhankelijkheid, gedragsproblemen, angsten, doelloosheid, gevoel vast te zitten, onverwerkte trauma's en veel andere stress - gerelateerde fysieke en mentale klachten. Lees hier meer over de reacties van onze cliënten en therapeuten.

Onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau!

Na deze basisopleiding kun jij jezelf verder ontwikkelen door deel te nemen aan onderstaande vervolgopleidingen:

Accreditaties, vakopleiding en UWV

Al onze therapeut opleidingen zijn als losse modules geaccrediteerd als bij – en nascholing door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATC, FAGT, LVNG, VBAG, VIV, VVET en de NVST. Alle modules samen vormen de geaccrediteerde VAKOPLEIDING tot BMR EXPERT. Daarnaast heeft het KTNO onze opleiding(en) therapeut op HBO niveau gewaardeerd.

Ons opleidingsinstituut is natuurlijk een CRKBO geregistreerde instelling.  Tevens hebben wij een scholingsovereenkomst met het UWV. Dat betekent dat werkzoekenden met het juiste opleidingsniveau zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau. Hier vind jij onze erkende en geaccrediteerde therapeut opleidingen op HBO niveau.

Meer informatie over onze opleidingen!

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie (inhoud, kosten, etc.) over onze opleidingen!