Opleiding therapeut HBO niveau

       

Opleiding therapeut HBO niveau

Met deze erkende opleidingen leer jij op professionele wijze cliënten te begeleiden in het effectief aanpakken van hun levensklachten.

Woensdag 3 juni gratis open avond

Opleiding therapeut HBO niveau

Met deze opleiding therapeut leer jij de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. In deze erkende opleiding op hbo niveau besteden wij ook aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en behoeftes. Deze korte beroepsopleiding tot Body Mind Release therapeut is daardoor ook te volgen als jouw persoonlijke boost naar een fijn, ontspannen, succesvol en energiek leven.

Niet praten maar doen
Inmiddels is duidelijk dat het overgrote gedeelte van onze levensklachten - direct of indirect - veroorzaakt worden door de beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programma's die wij bij ons dragen. Als deze ballast de innerlijke oorzaak is, dan moeten wij daarmee aan de slag. Ons motto is daarom, 'niet praten maar doen'.

Als Body Mind Release therapeut begeleid jij cliënten zes tot acht weken in het zelfstandig en gericht loslaten van deze ballast en het terughalen van positieve gevoelens.

Verbluffende resultaten
De snelle en duurzame positieve resultaten worden door onze cliënten als opmerkelijk en verbluffend genoemd. Body Mind Release is ontwikkeld door Hans de Waard.

Opleiding Body Mind Release therapeut. The best of both worlds!

Gedurende een relatief kort opleidingstraject bieden wij jou een goede wetenschappelijke en heldere onderbouwing van de innerlijke oorzaak van onze levensklachten en de filosofie achter deze methodiek. Dit in combinatie met een gerichte pragmatische alternatieve aanpak!

Maak ook het verschil!
Met deze geaccrediteerde topopleiding maak jij als therapeut echt het verschil! Dat komt omdat deze breed inzetbare Body Mind Release methode structureel uitstekende en duurzame resultaten laat zien. Denk hierbij aan klachten zoals: stress, vermoeidheid, somberheid, burn-out, angst, piekeren, afhankelijkheid, gedragsproblemen en angsten.

Dit geldt natuurlijk ook voor onverwerkte trauma's en veel andere stress - gerelateerde fysieke en mentale klachten. Lees hier meer over de reacties van onze cliënten en therapeuten.

Onze HBO opleiding(en) tot erkend therapeut

Na deze basisopleiding kun jij jezelf verder ontwikkelen door deel te nemen aan onderstaande vervolgopleidingen:

Na deze opleiding tot BMR therapeut kun jij jezelf eventueel verder ontwikkelen door deel te nemen aan onderstaande vervolgopleidingen:

Accreditaties, vakopleiding en UWV

Onze Body Mind Release therapeut opleidingen zijn geaccrediteerd (bij – en nascholing) door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATC, FAGT, LVNG, VBAG, VIV, VVET en de NVST.

Alle opleidingen samen, vormen de geaccrediteerde VAKOPLEIDING tot BODY MIND RELEASE EXPERT. Het KTNO heeft onze opleiding(en) therapeut op HBO niveau gewaardeerd.

Opleiding therapeut HBO

Ons opleidingsinstituut is natuurlijk een CRKBO geregistreerde instelling.  Tevens hebben wij een scholingsovereenkomst met het UWV. Dat betekent dat werkzoekenden met het juiste opleidingsniveau zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau.

OpleidingWil je meer informatie over mijn opleidingen? Laat dan hier je gegevens achter.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je meer informatie lezen zoals je net deed? Laat dan je gegevens achter en dan stuur ik je net zulke informatie naar je inbox.