Over Body Mind Release

Body Mind Release (BMR) methode

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Hoe dan wel? Op deze pagina vind jij meer informatie over deze unieke Body Mind Release afgekort: BMR methode.

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. 

 

Over BMR methode

Deze unieke BMR methode helpt je de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en effectief aan te pakken. Niet meer praten, maar doen!

Jouw ballast regeert je leven!

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Je kan dan wel zeggen dat onze ballast ons leven regeert. Hoe jij aan jouw ballast komt lees jij hier

Jouw ballast in kaart gebracht

Binnen deze BMR methode heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten.

Over Body Mind Release

Individueel traject

Vervolgens leren wij jou in een individueel traject van zes weken (zeven wekelijkse sessies) hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

"Wat voel ik mij goed"

“Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning en maak me minder zorgen. Echt te gek!”
SASCHA DE KONING​
simone
BMR cliënt

"Bedankt! "

“Bij deze wil ik jou hartelijk bedanken voor jouw intenties mbt loslaten van mijn ballast en ophalen van mijn positieve gevoelens Het voelt alsof ik net een onbetaalbaar mooi kado heb gekregen; het ontroerd me diep”
Marijke
BMR cliënt

Breed inzetbaar en effectief

Breed inzetbaar en effectief!
BMR is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Body Mind Release laat uitstekende resultaten zien bij klachten als:

– Stress, spanning en onrust gevoelens
– Veel fysieke en psychische klachten
– Negatief denken en piekeren
– Angsten
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Verslavingsgedrag
– Kinderen met Gedragsproblemen
– Paniekaanvallen
– Traumaverwerking en PTSS
– Vermoeidheid
– Gevoel vast te zitten
– Burn-out
– Somberheid
– Afhankelijkheidsgevoelens

Body Mind Release trekt je letterlijk uit de modder! 

waar kun je terecht?

Vind een Body Mind Release therapeut in jouw buurt

Wil jij onder professionele begeleiding gericht en effectief de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aanpakken. Neem dan contact op met een erkende Body Mind Release therapeut in jouw buurt.

Zelf therapeut worden

Wil jij als therapeut jouw cliënten begeleiden in het gericht, effectief en zelfstandig aanpakken van de innerlijke oorzaak van hun fysieke, mentale en sociale klachten? Dan is deze opleiding tot erkend Body Mind Release therapeut wellicht iets voor jou!