Over Hans de Waard

       

Over Hans de Waard

Life coach, trainer, spreker, auteur en ontwikkelaar van de Jassentechniek en Body Mind Release methodes.

Over Hans de Waard

Hans de WaardAls geboren HSP 'er (hoog sensitief persoon) had ik veel last van vreemde, onplezierig aanvoelende energieën om mij heen. Vaak zat ik slecht in mijn vel, voelde me onzeker, eenzaam en onrustig. Mijn energieniveau schommelde de hele dag. Wanneer ik naast iemand zat, voelde ik regelmatig de spanning en stress van de ander naar mij toestromen en vloeide mijn eigen energie weg. De ander voelde zich dan prettig, maar ik voelde me gesloopt. In winkelcentra en plaatsen waar veel mensen waren, voelde ik mij alles behalve goed. Ik was jaloers op al die anderen die in mijn ogen fluitend door het leven gingen. Het moment dat ik bij een therapeut om hulp vroeg en ook deze mij de opmerking gaf, ´jou kan ik niet helpen´, veranderde mijn leven. Dit moest ik kennelijk zelf oplossen! Dit heeft uiteindelijk geleid tot de unieke Jassentechniek methode. In 2009 heb ik hier een boek over geschreven.

Deze ontwikkeling liep parallel aan mijn reguliere carrière. Na mijn opleiding tot Fysiotherapeut heb ik jarenlang gewerkt in de farmaceutische industrie en de orthopedische reconstructie markt. Vervolgens heb ik mijn eigen orthopedisch ontwikkelingsbedrijf opgezet. Hierin heb ik in samenwerking met specialisten van het Academisch ziekenhuis Maastricht en het Dijkzicht ziekenhuis Rotterdam o.a. een State of the Art ongecementeerde totale heup prothese ontwikkeld.

Met de Jassentechniek was ik vooral in staat zware 'energetische' beïnvloedingen en lasten in de vorm van een 'jas' uit te trekken. Deze kun je in één keer loslaten! Echter de beperkende gevoelens en overtuigingen die wij als mens bij ons dragen, blijk je niet in één keer los te kunnen laten. En juist deze ballast bepaalt voor 95% hoe wij ons voelen, denken, handelen en reageren op elkaar. Het bepaalt of iets wel of niet lukt, welke keuzes wij maken en zelfs mede welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Deze inzichten worden nu - jaren later - in steeds meer reguliere onderzoeken onderschreven. Vervolgens heb ik deze beperkende gevoelens en overtuigingen volledig in kaart gebracht en een pragmatische methode ontwikkelt die mensen zelfstandig in staat stelt de innerlijke oorzaak van hun levensklachten gericht aan te pakken; de inmiddels bewezen effectieve Body Mind Release methode.

Het is mijn missie om de innerlijke oorzaak van levensklachten naar boven te halen en mensen effectieve tools te geven deze gericht en effectief aan te pakken. Dit om het collectieve ´lijden´ - dat hiermee onlosmakelijk is verbonden - structureel te verminderen en mensen hun positiviteit, innerlijke rust en kracht weer terug te geven. Geen loze beloftes. Niet meer praten over problemen of leren omgaan met! Maar doen!

Mijn kennis, ervaring en oplossingen deel ik graag met jou op deze site, tijdens lezingen, opleidingen en workshops.