Over Hans de Waard

       

Over Hans de Waard

Life coach, trainer, spreker, auteur en ontwikkelaar van de Jassentechniek en Body Mind Release methodes.

Over Hans de Waard

Hans de WaardAls geboren HSP 'er (hoog sensitief persoon) had Hans veel last van vreemde, onplezierig aanvoelende energieën om zich heen. Vaak voelde hij zich daardoor onzeker, eenzaam en onrustig. Wanneer hij naast iemand zat, voelde hij regelmatig de spanning en stress van de ander naar hem toestromen en vloeide zijn eigen energie weg. De ander voelde zich dan prettig, maar hij voelde zich gesloopt. Het moment dat hij bij een therapeut om hulp vroeg en ook deze hem de opmerking gaf, ´jou kan ik niet helpen´, veranderde zijn leven. Dit moest hij kennelijk zelf oplossen! Dit heeft uiteindelijk geleid tot de unieke Jassentechniek methode. In 2009 heeft hij hier een boek over geschreven.

Deze ontwikkeling liep parallel aan zijn reguliere carrière. Na zijn opleiding tot Fysiotherapeut heeft hij jarenlang gewerkt in de farmaceutische industrie en de orthopedische reconstructie markt. In 1998 heeft hij vervolgens zijn eigen orthopedisch ontwikkelingsbedrijf opgezet. Hierin heeft hij in samenwerking met specialisten van het Academisch ziekenhuis Maastricht en het Dijkzicht ziekenhuis Rotterdam o.a. een State of the Art ongecementeerde totale heup prothese ontwikkeld.

Met de Jassentechniek was hij vooral in staat zware 'energetische' beïnvloedingen en lasten in de vorm van een 'jas' uit te trekken. Deze kun je in één keer loslaten! Echter de beperkende gevoelens en overtuigingen die wij als mens bij ons dragen, blijk je niet in één keer los te kunnen laten. En juist deze ballast bepaalt voor 95% hoe wij ons voelen, denken, handelen en reageren op elkaar. Het bepaalt of iets wel of niet lukt, welke keuzes wij maken en zelfs mede welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Deze inzichten worden nu - jaren later - in steeds meer reguliere onderzoeken onderschreven. Vervolgens heeft Hans deze beperkende gevoelens en overtuigingen volledig in kaart gebracht en een pragmatische methode ontwikkelt die mensen zelfstandig in staat stelt de innerlijke oorzaak van hun levensklachten gericht aan te pakken; de inmiddels bewezen effectieve Body Mind Release methode.

Het is zijn missie om de innerlijke oorzaak van levensklachten naar boven te halen en mensen effectieve tools te geven deze gericht en effectief aan te pakken. Dit om het collectieve ´lijden´ - dat hiermee onlosmakelijk is verbonden - structureel te verminderen en mensen hun positiviteit, innerlijke rust en kracht weer terug te geven. Geen loze beloftes. Niet meer praten over problemen of leren omgaan met! Maar doen!

Zijn kennis, ervaring en oplossingen deelt hij graag met jou op deze site, tijdens lezingen, opleidingen en workshops.


Wil je op de hoogte blijven?

Wil je meer informatie lezen zoals je net deed? Laat dan je gegevens achter en dan stuur ik je net zulke informatie naar je inbox.