waarom lukt het mij niet

Waarom lukt het mij niet?

'Waarom lukt het mij niet en een ander wel?' Hoe frustrerend is dat. Lees hier wat jou daadwerkelijk tegenhoudt om verder te komen. Het komt goed maar dan moet je er wel komen!

Regelmatig vragen mensen zich af, ‘waarom lukt het mij niet en een ander wel’. Deze vraag kan natuurlijk betrekking hebben op veel levensvlakken. Jij weet wel welk vlak jij bedoelt. Het antwoord daarop is in alle gevallen simpel. Omdat IETS IN JOU dit niet wil, niet kan en/of jij dit niet mag van jezelf. In deze video leg ik je dit uit. Tevens leg ik je uit wat je hieraan kunt doen. Ook die oplossing blijkt – achteraf bezien – best simpel. Belangrijk is om niet boos op jezelf te worden. Dat lost echt niets op! ‘Je kunt er niets aan doen’, klopt in deze niet helemaal. Want je kunt er na deze video wel wat aan doen!

 

Strijd tussen bewustzijn en onderbewustzijn

Niets in je leven gebeurt zonder ‘toestemming’ van je onderbewustzijn. Dus als je iets wilt in je leven en het lukt maar niet, dan weet je nu dat de kans groot is dat je dat onbewust niet wilt, kunt en/of mag van jezelf.

Ik kan hier nog heel veel over uitweiden maar hoop en verwacht dat mijn boodschap via deze video voor jou is doorgekomen. Wil jij dat het je wel lukt in jouw leven om zichtbaar te zijn, succesvol te zijn of een fijne relatie te krijgen? Dan zul jij met jouw eventuele onbewuste onwil, onvermogen en innerlijk verbod aan de slag moeten gaan. In onze workshops en/of in een persoonlijk BMR traject leer jijzelf jouw innerlijke weerstand goed aan te pakken. Die keuze is natuurlijk aan jou!

Share this post

Naam Therapeut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.